Aperitive: rulouri cu somon, bulete de cașcaval, pui shanghai (pe care încă nu l-am găsit, dar mai caut), “carpacio” de somon (din care lipsea “c”-ul), platou de afumătură și platou cu brînzeturi.
Chiar dacă nu pare, este o gustare caldă: păstrăv cu sos de ciuperci, creveți cu sos de vin alb și roșu, calamar în sos de fructe. Deși meniul nu pomenea de gramaj, nu întotdeauna less is more.
Ceafă și mușchiuleț de porc în sos de brînză cu verdeață, cartofi la cuptor cu sos picant de brînză, salată de murături. Brînza e încă dispărută în misiune.
Fantasticul revelion a stat sub semnul “Răbdare și tutun”. Multă răbdare, mult tutun. Mai puțină mîncare. Felul principal a fost servit spre ora 4 dimineața.
Ring a Bell(s)?
2 comentarii
bravo celor care au facut publice pozele.un local de rahat de doi lei.
ascundeti-va toti cei care mai mergeti acolo……….acel loc va lua foc impreuna cu stapanii ,sau mai bine zis chiriasii avari dupa bani ….