Acasă Economie Decembrie cu surprize la Mall Forum Center

Decembrie cu surprize la Mall Forum Center

DISTRIBUIȚI
izotec

mall forum totalÎn cursul lunii decembrie, la Mall Forum Center se vor desfășura, cu sprijinul Primăriei  și al Consiliului Local Piatra Neamț,  o serie de  evenimente artistice și culturale:

  1. Perioada 3-19 decembrie: Copiii cu varste intre 3 si 14 ani care doresc sa ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun sunt asteptati in parterul centrului comercial Mall Forum Center, in perioada 3-19 decembrie 2013, intre orele 11-16. Spiridusii Mosului sunt la Mall Forum Center si ii vor indruma pe copii. In fiecare zi, la orele 15, Mos Craciun va extrage o scrisoare si va inmana un cadou unui copil pentru ziua precedenta.
  2. 4-6 decembrie , intre orele 10-18 – expozitie de produse lucrate manual;
  3. 5 decembrie 2013, incepand cu orele 17 – Spectacol de Mos Nicolae , sustinut de un  grup de tineri artisti de la Liceul Teoretic Alecsandri Sabaoani si Clubul Copiilor Sabaoani care vor prezenta un program specific sarbatorilor de iarna (colinde, dansuri populare, datini si obiceiuri, sezatoare, cor). 100 copii vor primi un cadou de la Mos Nicolae.
  4. 19 decembrie, ora 16: Mos Craciun soseste la Mall Forum Center. Evenimentul cuprinde un spectacol recital concomintent cu inmanarea  unor cadouri pentru copii  – 250 de copii care i-au scris Mosului pe parcursul intregii luni vor fi primi cadouri chiar de la Mos Craciun (dintre cei mentionati la pozitia 1 si ale caror scrisori nu au fost extrase din urna);

Evenimentele de la pozitiile 1, 3, 4 se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Cultural – Social – Economica Christiana.

5. 18, 20, 21 dec, ora 14: Spectacol de colinde sustinut de Ansamblul Artistic Codrii Neamtului;

6. 22 dec, ora 14: Concert de Craciun (colinde plus dansuri traditionale) sustinut de Ansamblul Artistic Codrii Neamtului;

Evenimentele de la pozitiile 5-6 se desfasoara in parteneriat cu Ansambul Artistic Codrii Neamtului.

pietricica turism

Lasă un răspuns