Acasă Actual Tragedie – primarul de Mărgineni a murit. Știre actualizată.

Tragedie – primarul de Mărgineni a murit. Știre actualizată.

DISTRIBUIȚI
izotec

ioan surduCu puțin timp în urmă a făcut înconjurul județului faptul că Ioan Surdu, primarul comunei Mărgineni, și-ar fi pierdut viața  în timp ce se afla la curățat stuful pe un iaz, împreună cu o altă persoană. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare 15.30: Primarul se afla într-o barcă împreună cu alți 3 oameni. Toți erau îmbrăcați foarte gros, lucru care ar fi îngreunat posibilitatea de a înota spre mal. Doi dintre ei au ajuns la mal , ceilalți doi  fiind scoși și în acest moment se fac manevre de resuscitare. Viceprimarul comunei, contactat telefonic, a spus că nu știe nimic, el fiind cu alte treburi, cu niște containere. Secretarul auzise că este vorba despre primar și despre un paznic de la Primărie, dar fiind în drum spre Piatra Neamț cu niște acte, nu a putut confirma nimic în plus.

Actualizare 15.35 : Primarul Ioan Surdu, împreună cu celălat personaj care au fost scoși inconștienți din apă, au fost luați cu Ambulanța și transportați spre Piatra Neamț. Asta poate însemna că manevrele de resuscitare au reușit, dar acest lucru nu garantează că cei doi au fost salvați.

Actualizare 16.45: Medicii au declarat oficial decesul celor două persoane scoase din iazul de la Mărgineni,  Ioan Surdu  și Petru Nohai. Potrivit informa’iilor primite de la un cititor,cei salva’i sunt sunt Fotea Maxim Petru ;i Petrica Bostan.

 

pietricica turism

4 COMENTARII

Lasă un răspuns