Acasă Actual Către Dl Primar interimar Dragoș CHITIC – Constatare infracțiune în flagrant

Către Dl Primar interimar Dragoș CHITIC – Constatare infracțiune în flagrant

DISTRIBUIȚI
izotec

Dragos-Chitic-buna«Va informam ca in data de 16.06.2015, ora 14.10, lucratori din cadrul Politiei Locale P.Neamt l-au prins in flagrant pe numitul B.E., de 18 ani, din P.Neamt, autorul unui furt dintr-o locuinta situata in P.Neamt, str. Orhei, bl. T1, in momentul in care acesta incerca sa fuga de la locul faptei.

I s-au intocmit actele premergatoare dosarului penal si a fost predat Politiei municipiului P.Neamt in vederea definitivarii si extinderii cercetarilor, ocazie cu care s-a stabilit ca cel in cauza este recidivist si ca este autorul a inca 3 infractiuni de furt calificat, comise printr-un mod de operare similar, dosare penale ramase cu A.N. (autori necunoscuti).

 Sus-numitul a fost introdus pe baza de Ordonanta in arestul IPJ Neamt, urmand a fi prezentat Judecatoriei P.Neamt cu propunerea de arestare preventiva.

In fapt B.E. profitand de faptul ca usa de acces in locuinta persoanei vatamate L.C.E. nu era incuiata, a patruns in interiorul apartamentului de unde a sustras o geanta in care se aflau bani, documente si alte bunuri, dar fiind surprins de catre persoana vatamata a abandonat geanta si a parasit blocul.

A fost retinut pe aleea din fata blocului de catre politistii locali alarmati de strigatele partii vatamate.»

Informarea trimisă de Poliția Locală, exemplarul nesecret desigur, poate fi vizionată în original și mai jos:

Informare prindere in flagrant

pietricica turism

Lasă un răspuns