Acasă Actual Ministerul de Interne îl pune pe direcție pe prefectul Angheluță: NU se...

Ministerul de Interne îl pune pe direcție pe prefectul Angheluță: NU se impun alegeri la Consiliul Județean

DISTRIBUIȚI
izotec

Pe adresa Prefecturii Neamț, în atenția prefectului Ioan Vlad Angheluță, a sosit pe 11 iunie, adică joi, o adresă de la Ministerul Afacerilor Interne, de la Direcția Generală pentru Îndrumarea și Controlul Instituției Prefectului.

Otilia Miclosina sursa foto - luju.roSub semnătura dr. Otilia Micloșină, directorul general adjunct al direcției, corespondența arată că, atunci când a anunțat că se impun alegeri pentru postul de președinte al Consiliului Județean Neamț, date fiind condițiile noii legi a administrației publice locale, nr. 115/2015, prefectul Angheluță s-a grăbit sau a fost grăbit, din rațiuni interesate care nu se regăsesc în textul de lege.

Adresa ”de îndrumare” este devastatoare prin însăși simplitatea cu care este explicată situația și prin faptul că ea confirmă ceea ce Mesagerul de Neamț a spus chiar din momentul în care a fost lansată ideea alegerilor la CJ, într-o conferință de presă.

Pe scurt, prefectului i se spune clar, limpede, că s-a grăbit și că era pe cale să facă, dacă nu o prostie, măcar o ilegalitate.vlad-angheluta-prefect

Vă lăsăm să lecturați adresa primită de prefect și așteptăm cu nerăbdare explicațiile oficiale ale dlui prefect, dacă nu într-o conferință de presă oficială, măcar într-o ”informală”.

Această prezentare necesită JavaScript.

 adresa1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

adresa 2

pietricica turism

Lasă un răspuns