Acasă Actual Știre actualizată: Chitic – sabotat sau are ceva de ascuns ?

Știre actualizată: Chitic – sabotat sau are ceva de ascuns ?

DISTRIBUIȚI
izotec

chitic2

 

Ultima actualizare: Pornind de la înțelepciunea de sezon ”omul gospodar își face iarna car și vara cade singur în ea”, noi cedăm! 

Actualizare 5: Ora 13.30.  Gabriel Muraru, șeful de la comunicare ne transmite că dl. Dragoș Chitic nu vrea să comenteze rezultatul alegerilor de la Orhei, oraș înfrățit cu Piatra Neamț. În privința cv-ului viceprimarului delegat cu atribuții de primar la Piatra Neamț, dl. Muraru ne-a precizat că așteaptă să-l primească și el. 

Actualizare 4:  Ora 12. Nici o veste de la primărie, nici măcar pe site. Probabil că în ultima perioadă au interevit schimbări majore în politica de deschidere a primăriei spre opinia publică și în cv-ul viceprimarului delegat cu atribuții de primar.

Actualizare 3: Nici o schimbare pe site. Șeful serviciului Comunicare, dl. Gabriel Muraru– nici o legătură cu regele sării- ne-a promis că va trimite un mail cu cv-ul primarului în momentul în care îl va avea, precum și cu o declarație a acestuia în legătură cu rezultatul alegerilor din orașul înfrățit Orhai. Evident, după ce va sta de vorbă ci dl. viceprimar delegat cu atribuții de primar.

Actualizare 2: Nici la ora 10 viceprimarul desemnat nu are postat cv-ul pe site-ul primăriei

Actualizarea 1 : La ora 9,00 nu s-a făcut nici o actualizare pe site-ul primăriei Piatra Neamț

Cu multă răbdare, am încercat să citim pe site-ul multifuncțional, optimizat prin vreo trei proiecte europene informatice, al Primăriei Piatra Neamț mai multe date despre cei care conduc în acest moment municipiul Piatra Neamț. Surprinzător, singurul din echipa de conducere care nu are curriculum vitae postat pe site – așa cum ar fi legal și normal – este chiar viceprimarul delegat cu atribuții de primar, domnul Dragoș Chitic. Toată lumea, viceprimarii începători Teodorescu și Popescu, secretarul Fecic și administratorul de municipiu Pușcașu, toți au publicat pe site care sunt elementele definitorii din activitatea lor. Pe parcursul zilei de 15 iunie, am încercat prin serviciul comunicare al Primăriei să obținem măcar o copie  a acestui document. Cei din cadrul serviciului ne-au asigurat că în momentul în care îl vor primi îl vor trimite imediat. Semn că nu-l aveau și că s-au străduit să-l obțină de la cineva. Nici în dimineața zilei de 16 iunie nu au apărut noutăți pe site-ul Primăriei, cel puțin până la publicarea acestui material. 

Cunoscând larga deschidere spre rețele de socializare a viceprimarului desemnat cu atribuții de primar, ajuns la cârma primăriei nu prin vot direct, ci în urma unor înțelegeri politice interesate, singura explicație logică ar fi că Facebook nu a impus încă publicarea cv-ului lângă fotografiile cu asfaltarea de străzi. Faptul că legea românească impune publicarea sa la vedere nu pare să reprezinte un impediment la Piatra Neamț. Sau, variantă la fel de plauzibilă, o mână criminală sabotează intențiile bune ale noului conducător al orașului.

V.B.

pietricica turism

Lasă un răspuns