Acasă Actual Horoscop de Crăciun și Revelion

Horoscop de Crăciun și Revelion

DISTRIBUIȚI
izotec

Tradiția creștină ne spune că Iisus s-a născut pe 25 decembrie, la miezul nopții. Pe 25 decembrie, soarele intră în zodia Capricornului. În mod simbolic, Capricornul este legat de munți, de grote și tocmai în întunericul unei grote s-a născut Copilul Iisus.

Ceea ce ne interesează este că, la această dată, are loc în natură nașterea principiului Hristic, a acelei Lumini și călduri ce vor transforma totul.

În această perioadă, și în Cer se aniversează această sărbătoare: îngerii cântă și toți sfinții, Marii Maeștri și Inițiații se adună ca să se roage, pentru a-L slăvi pe Domnul și a sărbători nașterea lui Hristos, care se naște cu adevărat în univers.

* Berbec

Saturn și Uranus se află într-un unghi minunat pentru nativi pe 24 decembrie. Pentru Berbeci, aceasta semnifică bani ușor câștigați.

Pe 25, iubirea va pluti în aerul respirabil al Berbecilor. Venus primește afrodisiace de la Uranus, care traversează zodia Berbecului.

Se pare că acest sfârșit de an aduce materializarea majorității fanteziilor Berbecilor. Este bine ca nativii să fie plecați din zona în care locuiesc.

Pe 29 decembrie, Uranus începe mișcarea directă în Berbec. Pentru nativi, este important să treacă printr-o inițiere la acest sfârșit de an. De asemenea, un vis de mult ascuns al Berbecilor, un vis despre cum să devină ei înșiși, va ieși la suprafață, având posibilitatea de a se realiza.

* Taur

Saturn și Uranus devin prieteni pe 24 decembrie. Nimic nu poate stăvili sexualitatea nativilor sub semnul acestor planete. Saturn aduce, de asemenea, speranță și fericire în aceste zile.

Venus, în trigon cu Jupiter pe 25 decembrie, este unul dintre cele mai bune aspecte astrologice pentru Tauri. Uranus vine cu vești fulger pentru Tauri, iar Venus va stabiliza finanțele nativilor.

Luna Nouă, în Capricorn pe 29 decembrie, va fi cu Soarele într-un unghi perfect pentru Tauri. Unii dintre nativi pot petrece Revelionul într-o țară străină, chiar dacă încă nu și-au propus asta.

Sfârșitul anului găsește Soarele și Neptun în conjuncție, în Casa prieteniei și a evenimentelor Taurilor. Nativii zodiei vor avea un sfârșit de an pe placul lor.

* Gemeni

Tranzitul Lunar va fi, mai întâi, prin constelația Scorpionului, apoi va intra în Săgetător. Ultimul semn se referă la universalitatea omului, la integrarea și realizarea unei mari familii umane.

Pe 24 decembrie, Saturn se va afla într-un unghi benefic cu Uranus. Imediat, pe 25, Venus, planeta dragostei, a afecțiunii, se întâlnește cu Jupiter în Casa dragostei adevărate a Gemenilor. Nopți furtunoase se anunță de Crăciun pentru Gemeni, cu multă șampanie și amor.

Pe 26, Marte în Pești aduce vești de la serviciu. Gemenii pot fi promovați, acceptați într-o ligă superioară celei în care au acționat până acum.

Luna tranzitează Vărsătorul pe 31 decembrie, oferind Gemenilor o petrecere frumoasă alături de prieteni.

* Rac

O raritate astrologică se întâmplă în acest an pe 24 decembrie: Saturn și Uranus se află într-o armonie cosmică ideală. Cei mai mulți dintre oameni vor sărbători Pacea, Bunăvoința față de ceilalți.

Saturn guvernează Casa parteneriatelor Racilor, iar Uranus Casa carierei nativilor. În această zi, cadourile deosebite pot veni printr-un intermediar.

Moșul aduce o întâlnire a lui Venus cu Jupiter, Uranus și Saturn. Venus va face tot posibilul pentru ca promisiunile făcute pe 25 decembrie să se realizeze.

Pe 29 decembrie, Luna Nouă intră în Casa căsătoriei și a parteneriatelor Racilor. Se anunță un Revelion cu propuneri pe termen lung pentru nativi.

Din 30 decembrie, Soarele și Neptun sunt în armonie, oferind nativilor un sfârșit de an romantic.

* Leu

Unul dintre aspectele cele mai delicioase ale horoscopului Leilor va fi pe 24, 25, 26 decembrie. Saturn și Uranus se află în armonie, iar Leii au numai de câștigat. Uranus mătură din calea lui tot ceea ce este vechi, ce nu mai este de actualitate, tot ceea ce este depășit sau nu mai este relevant în viața nativilor.

Pe 25 decembrie, Venus se întâlnește cu Jupiter într-o conjunctură deosebită. Contrar părerilor unor nativi, Venus oferă frumusețe interioară și exterioară. Frumusețea are la bază virtuțile creștine, dar și Harurile Sfântului Duh.

Luna Nouă, în Capricorn din 29 decembrie, în conjuncție cu Pluton, aduce o mulțime de misiuni pentru Lei. Neptun le aduce viziune, ceea ce este foarte necesar nativilor în 2017.

* Fecioară

Un aspect astrologic rar va determina Fecioarele să-și reevalueze părerile privind influența planetelor și stelelor în viața lor.

Pe 24 decembrie, armonia dintre Saturn și Uranus determină armonica vieții nativilor în 2017.

Uranus este legat și de anumite tipuri de violență de această dată. Unii dintre nativi ar putea opta pentru cursuri de autoapărare.

Noaptea de Revelion stă sub tranzitul Lunii Noi prin Capricorn, dar și prin controlul financiar care este dat de mișcarea directă a lui Uranus. Se anunță un an nou bun financiar, cel puțin la început.

Neptun aduce viziune și dragoste Fecioarelor. Și ce mai dragoste! Spunem aceasta deoarece Neptun traversează Casa dragostei adevărate.

Marte este planeta care activează componenta sexy din nativi până prin 28 ianuarie.

* Balanță

Luna Nouă din 29 decembrie îi găsește pe nativii zodiei la shopping. Ei pot contracta un leasing pentru o mașină, pot începe și finaliza mici reparații până de revelion.

Saturn și Uranus, două planete opuse ca temperament, se întâlnesc benefic în Ajunul Crăciunului. Saturn se află în Casa comunicării Balanțelor, iar Uranus se găsește în Casa parteneriatelor nativilor. Nimic mai simplu pentru Balanțe!

Acest Crăciun le oferă nativilor posibilitatea unor negocieri subtile, care privesc viitorul lor.

Luna Nouă, în Capricorn pe 29 decembrie, oferă Balanțelor energia și oportunitatea de a participa activ la mai multe proiecte, foarte profitabile pentru ei.

Revelionul îi surprinde pe nativi alături de prieteni vechi și noi, dar cu multe amintiri de actualitate.

* Scorpion

Rare sunt momentele când nativii din Scorpion pot face cu adevărat ceea ce doresc. Ei sunt mereu ”la ordin”, au ceva de îndeplinit și au uitat în acest an să mai trăiască.

Pe 24 decembrie, începe o eliberare a nativilor. Venus și Uranus sunt împreună, Venus traversând Casa familiei nativilor. Aceștia își pot invita prietenii la ei acasă.

Saturn trimite o rază de iubire Scorpionilor, problema lor cea mai mare fiind cu cine să împartă acest lucru.

Luna Nouă, din 29 decembrie, în conjuncție cu Pluton, deschide căile oculte ale negocierii pentru nativi.

Pe 30 decembrie, Soarele și Neptun transformă nativii în persoane deosebit de creative. Ei vor avea soluții noi pentru cum să petreacă noaptea de Revelion și după aceea…

* Săgetător

Sărbătorile încep, din 24, printre stele. Venus se va întâlni cu Jupiter, iar Venus va primi praf magic de la Uranus, planeta evoluțiilor neașteptate. Peste toate acestea, Venus va fi sublima prietenos cu Saturn. Saturn se află acum în postura de a face promisiuni privind longevitatea Săgetătorilor.

În cazul în care nativii sunt invitați la cină pe 25 decembrie, se recomandă să meargă.

Uranus intră în mișcare directă din 30 decembrie, cu efecte pozitive asupra Săgetătorilor. Nativii care doresc un copil pot să treacă la fapte.

Pe 31 decembrie, Neptun și Marte vor fi în conjuncție. Se recomandă abstinența de la alcool pentru nativii care vor sau trebuie să conducă autovehicule.

Soarele și Neptun ”propun” nativilor să organizeze o petrecere de încălzire pentru Revelion pe 30 decembrie.

* Capricorn

Acest sfârșit de an aduce cadouri scumpe, bijuterii etc., pentru nativii zodiei. Saturn și Uranus creează Capricornilor condițiile lansării unor tendințe. Pe baza acestui impuls se vor desfășura majoritatea acțiunilor nativilor în 2017.

Crăciunul vine pentru Capricorni cu Saturn în Săgetător și Uranus în Berbec. Ambele sunt semne de Foc, cu implicații directe în relațiile nativilor.

Venus în rochie de satin se va întâlni cu Jupiter, Uranus și Saturn pe 25 decembrie. Ceea ce le trece prin cap nativilor poate fi pus în practică în această zi. Consecințele le va suporta fiecare.

Singura Lună Nouă în Capricorn din acest an are loc pe 29 decembrie. Acesta este un dar al Universului pentru Capricorni.

* Vărsător

Crăciunul acesta este pregătit de nativii zodiei după placul inimii lor. Nimic din ce își doresc nu este lăsat la voia întâmplării.

Marte se află în Vărsător deschizând calea excursiilor pentru nativii zodiei. De asemenea, petrecerea Revelionului cât mai departe de casă poate oferi nativilor un sentiment de libertate, de relaxare.

Pe 24 decembrie, Saturn se află în trigon cu Uranus. Uranus este planeta de geniu, inovație, creativitate. Uranus îi va ajuta pe nativii zodiei cel mai mult pentru a fi pre-cognitivi.

Luna Nouă, în Capricorn pe 29 decembrie și în Vărsător în ajun de An Nou, aruncă nativii în lumina reflectoarelor. Ei au posibilitatea să seteze ritmul și tonul vieții lor, cel puțin la trecerea dintre ani.

* Pești

Un aspect trecător, dar teribil de interesant se va petrece pe 24 decembrie. Saturn se aliniază cu Uranus, aducând schimbări neașteptate pentru nativii din Pești. Saturn tranzitează Casa onorurilor Peștilor. Anul 2017 se anunță deja deosebit de interesant.

Pe 25, Venus va aduce un cadou interesant nativilor. Venus se află la o întâlnire deosebită cu Jupiter, Uranus și Saturn. Mulți dintre Pești vor intra într-o perioadă de înfierbântare, de sexualitate efervescentă. Treburile casnice și pregătirea Revelionului vor fi lăsate pentru alt sfârșit de an.

Marte tranzitează zodia Peștilor în Casa prieteniei nativilor la acest sfârșit de an. De Revelion, Marte activează Casa speranțelor și dorințelor a nativilor. Urma de platonism întâlnită în Casa prieteniei este topită ușor de vulcanicul Marte.

pietricica turism

Lasă un răspuns