0233 235.907 office@mesagerulneamt.ro

Audio. Trac de ales local: “Înainte de a începe să vă spun ordinea de zi, aș vrea să supun la vot… ăăă… ordinea de zi…”

smart

Prima ședință extraordinară din acest an a Consiliului Local (CL) Piatra Neamț ar fi trecut total neobservată sau s-ar fi înscris cu ușurință în limitele banalului, dacă n-ar fi fost condusă de Cristian Tihenea (ALDE), a cărui prestație a fost una… excentrică de la cap la coadă. Pentru cei care vor să-l și asculte, vă prezentăm și varianta audio.

 

Aici a intervenit viceprimarul Luminița Vârlan, care a solicitat retragerea proiectului de hotărâre numărul 4 (aprobarea organigramei și a statului de funcții – Primăria Piatra Neamț), inițiat de primarul Dragoș Chitic (care a fost de acord cu retragerea), până la ședința ordinară programată în această lună. Și domnul Tihenea, în postura de președinte de ședință proaspăt ales, a continuat cu un… americanism: “OK!!!, supunem la vot primele 3 proiecte …”. “Ordinea de zi”, s-a auzit încetișor vocea secretarului Florin Fecic corectându-l.

http://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/04/Banner-web-Tehnoprod-04-2017.jpg

Apoi s-a trecut la vot, dl. Tihenea uitând să mai întrebe cine este pentru, ci doar cine se abține și dacă este cineva contra, în loc de împotrivă. O altă greșeală, de această dată de citire, a comis dl. Tihenea și la proiectul nr. 2 când în loc de cuvântul “capitol” a citit “capital”. Noroc că a fost scurtă ședința că cine știe ce ar fi urmat.

Înainte de întrunire, Victor Marghidan, fostul președinte, îi spunea dlui. Tihenea, parcă știind ce avea să urmeze: “Sunt 4 proiecte, stai să vezi când vor fi 30. O să vină bugetul și președintele de ședință ia fiecare capitol bugetar la desfăcut…”.

Am avut un pic de trac, fiind prima ședință, dar pe parcurs cred că mă voi adapta”, a declarat Cristian Tihenea. Mult succes. (Ana MOISE)

Despre autor
Adresa: str. Baltagului, nr. 6, Piatra Neamt telefon: 0233/235.907 fax: 0333/816.194
  1. alexa_nt Reply

    De ce acest semidoct nu sa pregatit pentru misiunea ce o are ,sau de cand a ridicat mandatul de consilier o tine tot timpul in chefuri ,mirandu-se cum a ajuns in consiliu.
    Un indignat

  2. Gheorghe OCNEANU Reply

    Nu stiu ce se va fi discutat in sedinta de Consiliu. Imi aminestc insa ca in proximitatea alegerilor, toti, de la Ana la Caifa, se dadeau de ceasul mortii referitor la reglementarea tarifului parcarii pe spatiilor publice. Au trecut alegerile. Unii au castigat, altii au pierdut. Amnezia este generala si este o dovedeste valabilitatea zicerii “Fa-te frate cu dracul/alegatorul pana treci puntea/alegerile”.

Scrie comentariu

*