0233 235.907 office@mesagerulneamt.ro

FOTO Zăpadă cât gardul la Agapia

smart

În satul Săcălușești, din comuna Agapia, stratul de zăpadă a ajuns să acopere gardurile mai multor gospodării. În cursul zilei de luni, 9 ianuarie, familia Herța, din Săcălușești, a avut de furcă din acest punct de vedere, dat fiind că nămeții ajunseseră la nivelul porților. Viscolul puternic le-a adus zăpada în fața porții, deși drumul, asfaltat, care leagă comuna de satul Topolița, din comuna Grumăzești, era curățat de utilajele primăriei.

Timp de mai multe ore am rămas fără curent. Când am ieșit dimineață din casă, am văzut troiene de zăpadă în fața porții. A trebuit să ieșim toată familia cu lopețile și să deszăpezim. Singurul lucru bun este că drumul este curățat și se poate circula. Ieri, pe ora 12 a venit curentul”, ne spune Codruța Herța.

http://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/04/Banner-web-Tehnoprod-04-2017.jpg

Această prezentare necesită JavaScript.

Despre efectele viscolului din satul Săcălușești, primarul Neculai Nastasă ne spune: ”Utilajele noastre au mers pe toate străzile și ulițele din comună pentru deszăpezire. Însă nu putem merge pe la fiecare gospodărie și să deszăpezim în fața porților. Aici trebuie să intervină simțul civic al fiecărui cetățean și fiecare să-și curețe în fața porții”.

C.T. STURZU

Despre autor
Adresa: str. Baltagului, nr. 6, Piatra Neamt telefon: 0233/235.907 fax: 0333/816.194
  1. Alex Stoenescu Reply

    Te uita, zapada-i cat gardul ! Sa vina urmasii lui Bacovia !!

Scrie comentariu

*