Acasă Actual Revelion în imagini la Bicaz

Revelion în imagini la Bicaz

DISTRIBUIȚI
izotec

La granița dintre ani, bicăjenii au ieșit din case să numere ultimele clipe din anul 2016 și să participe la petrecerea pregătită de autoritățile locale pentru întâmpinarea noului an. Cele 10° cu minus nu au fost un impediment pentru sutele de petrecăreți, care au asistat atât la focul de artificii, înălțat din spatele sediului Primăriei, cât și la concertul care a dezmorțit atmosfera prin prestația Trupei Heaven.

Această prezentare necesită JavaScript.

Componentele trupei au ținut să precizeze, pe pagina lor oficială de Facebook, că la Bicaz au avut parte de un public minunat.

La rândul său, primarul orașului, Nicolae Sălăgean, le-a urat celor prezenți un an nou fericit. „Am ajuns și la sfârșitul anului 2016, an în care ne-am confruntat cu multe probleme, dar cu sprijinul dumneavoastră, spre satisfacție, am reușit să le depășim. Este momentul în care, cu bucurie, ne gândim la a stabili planurile pentru viitorul an, pentru 2017, pe care, indiscutabil, ni-l dorim mai bun, mai frumos decât cel care a trecut. Mie nu-mi rămâne decât ca, în numele Consiliului Local, al Primăriei orașului nostru, să vă mulțumesc pentru modul în care ați fost alături de noi, susținându-ne, acordându-ne încrederea și dându-ne totul în așa fel încât să depășim problemele pe care le avem. Pentru 2017, vă doresc din suflet să fiți mai buni, mai frumoși, să aveți prte de bucurii, de împliniri alături de familiile dumneavoastră, de toți cei dragi. La mulți, dragi bicăjeni, dragi români! Un an nou fericit!”, a spus primarul Nicolae Sălăgean. (Marian TEODOROF)

pietricica turism

Lasă un răspuns