Acasă Actual FOTO Gafă, premeditare sau doar… normalitate?

FOTO Gafă, premeditare sau doar… normalitate?

DISTRIBUIȚI
izotec

Pentru județul Neamț și pentru Piatra Neamț, ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova reprezintă un eveniment. Fie și numai pentru faptul că niște miniștri din sudul țării ajung la Piatra Neamț și poate le dă mâna mai ușor când trebuie să dea o semnătură pentru investiții.

Evident, pentru acest eveniment, autoritățile județene s-au făcut pregătiri de tot felul, văzute și nevăzute, s-au schimbat mochete, s-a organizat o expoziție pe holurile Consiliului Județean, flori etc. Nici Primăria Piatra Neamț nu a stat cu mâinile în sân și a demarat lucrări de frezare pe una din străzile principale din Piatra Neamț, de la Muzeul de Istorie spre Hotel Ceahlăul, probabil pentru a arăta că se lucrează și că, simbolic, în felul ei, administrația locală dă un semnal pentru nivelarea asperităților dintre cele două țări locuite de români.

Această prezentare necesită JavaScript.

În ce măsură va fi apreciată o stradă frezată chiar înainte de vizită, rămâne de văzut. În definitiv, decât să facem și noi ca rușii, care au parchetat o stradă înainte de vizita lui Putin, nu e mai bine să frezăm gropile? (V.B.)

pietricica turism

Lasă un răspuns