Acasă Actual Horoscop 23-29 martie: Luna Nouă deschide un capitol nou

Horoscop 23-29 martie: Luna Nouă deschide un capitol nou

DISTRIBUIȚI
izotec

Omul are o tendință înnăscută de a evita eforturile și face tot ce poate pentru a se debarasa de sarcinile sale sau a le ceda altor oameni, animale sau mașini. Și, astfel, el slăbește și își pierde facultățile. Cel care vrea să devină rezistent, inteligent și capabil să înfrunte toate situațiile trebuie să se obișnuiască să facă eforturi. Eforturile îl vor menține în formă. În zilele noastre, putem să achiziționăm multe lucruri fără efort, dar care va fi rezultatul? Vom fi arhiplini la exterior și asta-i tot, în interior nu va fi nimic.

* Berbec

O mărire de salariu este binevenită pentru Berbeci. Acum este momentul oportun ca nativii să solicite așa ceva. De asemenea, antreprenorii pot renegocia unele contracte, adăugând măriri de 10-15%.

Luna Nouă răsare în Berbec pe 27-28 martie, susținând cererile nativilor. Obstacole vor exista, deoarece Luna Nouă face un unghi dificil cu Saturn. Asumarea unei responsabilități de către Berbeci pare să fie genul de obstacol care îi îndepărtează de obținerea veniturilor suplimentare. Nativii au tendința de a ocoli responsabilitățile, astfel că Saturn va veghea destul de agresiv.

Nevoia de libertate pe care o trăiesc acum Berbecii este adusă de cuadratura Pluton-Jupiter. Este necesară o sincronizare a nativilor cu ritmurile cosmice, deoarece evenimentele nu se petrec după ritmul propriu.

* Taur

Terapia psihologică pare să fie necesară pentru mai mulți dintre nativii zodiei. Luna Nouă, din 27 martie, aduce în fața Taurilor unul sau mai mulți terapeuți, pentru ca nativii să poată alege.

Casa creativității și a vindecării Taurilor este acum luminată de Lună. Terapia fizică, intervențiile chirurgicale, proceduri spitalicești sunt acum optime pentru Taurii care au nevoie de așa ceva.

Luna Nouă vine cu odihnă, solitudine, confidențialitate, lucru în spatele ușilor închise.

Marte traversează constelația Taurului, oferind nativilor mostre de succes greu de digerat de nativii care nu sunt pregătiți pentru așa ceva sau care nu au avut parte de reușite formidabile până acum.

* Gemeni

Luna Nouă, în Berbec din 27-29 martie, aduce multă veselie, distracție pentru nativii din Gemeni. Iar dacă Gemenii sunt pe alte frecvențe, își pot adapta programul pentru relaxare, voie bună.

Venus retrograd – distracție, Uranus – surpriză, Mercur – știrile, Soarele – focalizarea și Luna Nouă – oportunitatea se află în Casa distracției Gemenilor. Se recomandă ca nativii să socializeze, să nu stea retrași în gândurile lor. Astfel lucrurile vor merge de la sine.

Nativii interesați de politică pot participa acum cu încredere la întâlniri, pot organiza sau participa la un miting.

Gemenii se pot pregăti de acum pentru Marte, care le va vizita zodia în aprilie și care le va aduce relații amoroase.

* Rac

Casa actelor umanitare, a grupurilor este luminată de prezența energică a lui Marte. Nativii vor socializa mai mult decât de obicei, pot participa la strângeri de fonduri cu succes, pot ajuta multe persoane prin voluntariat în diferite forme.

Luna Nouă, în Berbec pe 27-29 martie, deschide un nou capitol în viața profesională a Racilor. Casa realizărilor profesionale și sociale a Racilor debordează de energie. Luna Nouă în Berbec sugerează un proiect antreprenorial important, care se află în stare incipientă. Mai sigur, se va materializa după apunerea acestei faze lunare.

Pluton este cel care va evidenția un partener dificil al nativilor, un concurent la locul de muncă al Racilor. Aceste persoane nu trebuie subestimate de Raci.

* Leu

Mercur, Venus, Uranus, Soarele și Luna Nouă, înghesuite în Casa călătoriei Leilor, dau stări de disconfort nativilor. Așa că, dacă nu mai pot, Leii pot împacheta în grabă și pot pleca departe. Excursie de plăcere sau de afaceri, nu contează prea mult. Saturn, în Casa iubirii adevărate, trasează restricții: iubita sau iubitul Leilor nu poate merge, pot apărea situații neprevăzute la serviciu care să împiedice deplasarea, iar nativii care au copii vor trebui să rămână acasă.

Luna Nouă, din 27-28 martie, deschide calea călătoriilor minții. Dar imaginația trebuie să fie constructivă și distructivă pentru nativi.

Leii care sunt parte în litigii sunt favorizați de această Lună Nouă.

* Fecioară

Uranus, planeta imprevizibilității, va fi în conjuncție cu Mercur, guvernatorul Fecioarelor, în aceeași perioadă cu răsăritul Lunii Noi în Berbec, din 28 martie. Dată fiind prezența lui Uranus, este dificil de prognozat mersul evenimentelor pentru nativi.

Succes par să aibă Fecioarele antreprenori. Luna Nouă în Berbec deschide calea Casei capitalului, a fluxului de numerar. Nativii se pot ”juca” cu infuzie de capital riscant, pot plăti o poliță de asigurare foarte scumpă pentru beneficii pe termen scurt, pot primi o moștenire.

Marte în Taur, semn de Pământ, ca al Fecioarelor, se află în armonie cu Pluton în Capricorn. Semn că banii ar putea ajunge, în final, la nativi, dacă au realizat un plan de afaceri precis.

* Balanță

Cei mai avantajați nativi din Balanță sunt acum cei căsătoriți sau care se află într-o relație stabilă. Acum este momentul pentru majoritatea Balanțelor să se decidă dacă doresc să intre într-un parteneriat, să aleagă un partener nou pentru afacerea lor. Luna Nouă în Berbec favorizează legăturile pe termen lung ale nativilor din Balanță.

Uranus, în astrograma nativilor, reprezintă emoția care cuprinde Balanțele în aceste zile. Aceasta apare datorită noilor experiențe de viață prin care le vor trăi nativii și care îi vor pregăti intens pentru următoarea decadă din viața lor.

Luna Nouă dizolvă calcifierile apărute în negocierile pe care le poartă nativii. Lucrurile se mai înmoaie, devin mai facile, discuțiile duc către rezultatele așteptate.

* Scorpion

Anul 2017 nu se anunță ușor pentru nativii care doresc schimbarea locului de muncă. Saturn transmite nativilor lecții dure privind aprecierea banilor. Iar noii angajatori, dacă vor fi, nu vor putea îndeplini cerințele Scorpionilor legate de salarii.

Pionieratul este a doua natură a Scorpionilor. Luna Nouă, din 27 martie, împreună cu Venus, Uranus, Mercur și Soare deschid calea antreprenoriatului pentru nativi. Saturn, în unghi greu cu Soarele, va reduce plățile către nativii implicați. Dar aceste lucruri vor trece, iar cei mai mulți curajoși vor reuși. Chiar fără ajutorul ”partidului”. Planetele amintite se întâlnesc în Casa muncii Scorpionilor. Nativii vor avea multe de făcut, multe de învățat și multe de câștigat.

* Săgetător

Luna Nouă, în Berbec din 27 martie, resuscitează viața romantică a nativilor. Luna energizează Casa dragostei adevărate a Săgetătorilor. Nativii singuri au acum cele mai mari speranțe de a fi împreună cu cineva. Cele mai probabile locuri de întâlnire, a Săgetătorilor cu această persoană specială, sunt sala de sport, locul de muncă sau pe un stadion, la urmărirea unui meci sportiv de orice tip. Cupidon își lansează săgețile, indiferent de starea civilă a nativilor. Astfel, lucrurile vor deveni mai interesante.

În aceeași perioadă, Venus, Mercur, Uranus și Soarele vor fi alături de Săgetători, pentru ca aceștia să se poată bucura mai mult de viață. O minivacanță este binevenită la sfârșitul lui martie.

* Capricorn

Casa familiei nativilor este luminată de Luna Nouă, în Berbec din 27-29 martie. Marte tranzitează Casa dragostei adevărate a Capricornilor în această perioadă. Nativii își pot împărți acțiunile între căutarea unui partener de plăceri și anumite modificări în locuința lor. Cupidon trage o mulțime de săgeți în aceste zile, iar majoritatea își vor atinge ținta. Ambele activități caută să satisfacă anumite impulsuri puternice, interioare, pe care Capricornii le-au ținut ascunse ani de zile. Această conjunctură astrală are rol curator, dar și purificator pentru acest tip de frustrări. Trăirea unei fantezii nu garantează scăparea de o frustrare. Dar conștientizarea corectă, da.

* Vărsător

O călătorie de aventuri bântuie imaginația Vărsătorilor în aceste zile. Este adevărat că nativi sunt predispuși la a trăi intens în mintea lor. Acest lucru poate deveni nociv, pervers, dacă nativii nu trec prin filtrul rațiunii tot ceea ce visează. Luna Nouă, în Berbec din 28 martie, sosește la braț cu Venus, tot în Berbec. Astfel, nativii sunt predispuși la a pleca în aventura vieții lor. Iar la destinație, mai mult ca sigur, vor găsi o persoană cu care să trăiască niște zile deosebit de plăcute.

Banii îi preocupă în mod deosebit pe nativi, în măsura în care aceștia le satisfac dorințele. Vărsătorii nu sunt interesați momentan de acte de caritate, nici măcar față de apropiați. Starea de sănătate are legătură cu ipohondria nativilor.

* Pești

Se pare că prezența Lunii Noi în Berbec, din 27-28 martie (± 10 zile), este una din cele mai importante perioade pentru Pești în acest an. Luna Nouă beneficiază de ajutorul lui Pluton, astfel că Peștii vor avea sprijinul unui prieten în a obține fonduri importante.

Saturn ”așteaptă după colț”, formând un unghi dificil cu această Lună. Prestigiul nativilor poate fi pus într-o lumină nefavorabilă, prestanța lor în societate poate fi interpretată răutăcios. Așa se întâmplă când Peștii ”îndrăznesc” să ridice capul peste nivelul impus de grupul lor. Docilitatea lor trebuie transformată în îndrăzneală smerită. Astfel, nativii vor depăși condiția zodiei, eliberându-se de această kharmă.

pietricica turism

Lasă un răspuns