Acasă Actual Horoscop 30 martie – 5 aprilie: Aprilie, luna Purgatoriu din acest an!

Horoscop 30 martie – 5 aprilie: Aprilie, luna Purgatoriu din acest an!

DISTRIBUIȚI
izotec

Există patru caracteristici universale, aferente relațiilor mistice ale tuturor căilor și filosofiilor spirituale. Prima este inefabilitatea, ceea ce înseamnă că este dificil să redai prin cuvinte experiența. A doua indică unitatea, ceea ce înseamnă că ne simțim conectați, sau facem parte din ceva mai mare decât trupul/ mintea noastră. A treia este o bucurie imensă. Întâlnirea neașteptată cu grația divină ne ridică pe culmi amețitoare de fericire și extaz. A patra caracteristică o reprezintă certitudinea. Ești convins că ceea ce vezi este adevărat – că așa sunt lucrurile în realitate. Aș adăuga acestor patru caracteristici încă una: împlinirea. Înconjurați și pătrunși de spirit, ne simțim întregi, desăvârșiți, nu ducem lipsă de nimic” – Lucian STAN, ”Dincolo de cunoaștere în drumul către o societate a cunoașterii”.

* Berbec

Venus este încă în forță. Această planetă atrage oameni frumoși și lucruri frumoase. Este o perioadă excelentă pentru dragoste și afecțiune, pentru petrecerea timpului cu cei dragi, întâlniri, socializare.

Luna Plină, din 11 aprilie, strălucește asupra vieții private a Berbecilor. Nativii se vor simți mult mai emoționali, vor fi mai aproape de familie, de casa lor.

Pluton aduce câteva teste majore pentru caracterul Berbecilor. Forțe extreme, materializate sub forma unor persoane sau evenimente, vor testa figura autoritară a nativilor, relațiile lor cu șefii.

Jupiter, în cuadratură cu Pluton până pe 15 aprilie, îi transformă pe Berbeci în ahtiați după succes. Iar acesta va veni, dar într-o formă mai greu recognoscibilă de nativi.

* Taur

Prima săptămână din aprilie este optimă pentru desfășurarea muncii grele a Taurilor. Vigilență mentală, gândire rapidă, o creștere a interacțiunii cu oamenii sunt doar câteva atribute ale Taurilor, potențate de Mercur, până pe  22 aprilie. Este o perioadă importantă pentru Taurii care participă la întâlniri, negocieri în afaceri, reuniuni.

Între 19-30 aprilie, Soarele îi ajută pe Tauri să se exprime mai eficient pe ei înșiși. Accentul cade pe propria persoană și, atenție, pe proiectele din anul următor!

Luna Nouă, din 26 aprilie, îi ajută pe Tauri să-și înțeleagă mai bine latura întunecată. În acest fel, există șansa ca nativii să se elibereze de vinovăție, frică, rușine.

* Gemeni

Nativii trebuie să găsească noi metode, inovații, pentru a face progrese. Luna Nouă, din 27 martie, a deschis ușa unor forțe cosmice, care îi obligă pe Gemeni să se autodepășească.

Marte le oferă șansa de a obține ce vor de la oameni, în perioada 19 aprilie – 6 mai. Nativii devin mai puternici acum, pot intra în conflicte dure, pentru a obține cu orice preț ceea ce își doresc. Gemenii au această calitate acum, dar Marte se va îndepărta și îi va lăsa descoperiți. Mai bine și-ar consolida poziția pe care o au și vor culege roade mai mult timp.

* Rac

Noile proiecte sunt cel mai bine susținute de faza de creștere a Lunii, până pe 11 aprilie. Datoriile inutile tind să se acumuleze în viața Racilor, din cauza lui Venus, până pe 5 aprilie. Asta se datorează lipsei de atitudine pozitivă a Racilor din ultimele săptămâni.

Venus, retrograd până pe 15 aprilie, îngreunează Racilor primirea și dăruirea de afecțiune. Prieteni vechi sau iubiri trecute pot apărea în viața nativilor, cu scopul rezolvării aspectelor kharmice.

Mercur activează toate comunicările nativilor, dar stimulează și gândirea creativă.

Cuadratura Soare-Pluton amplifică nevoia Racilor de a controla lucrurile, oamenii. Aspecte care pot degenera în conflicte, dacă nu sunt corect gestionate.

* Leu

Venus oferă o scurtă perioadă cu stres minim la începutul lui aprilie. După 6 aprilie, lucrurile se vor accelera. Viteza de procesare a nativilor trebuie să crească, mai ales în domeniul afectiv, unde Leii sunt afazici. Persoanele care îi iubesc, care doresc să aibă o relație cu ei nu îi înțeleg. Pe de altă parte, nativii doresc controlul absolut, doar ceea ce gândesc ei e corect… S-ar putea ca Universul să le ofere o lecție dură, dacă nu se uită atent în jurul lor.

Și în aprilie, Saturn oferă un moment de progres nativilor din Leu. Răbdarea, determinarea și un puternic simț al datoriei îi va învălui pe nativi și îi va ridica în zone rarefiate, asemenea unui balon cu aer cald.

* Fecioară

Poziția lui Mercur față de constelația Fecioarei oferă, în perioada 30 martie – 22 aprilie, momente perfecte pentru negocierea unei afaceri, la locul de muncă și în relațiile personale. Fecioarele pot juca rolul de mediator, în cazul în care există asperități între prieteni sau în familia lor.

Mișcarea retrogradă a lui Mercur, care începe în 9 aprilie și ține până pe 3 mai, vine cu defazaje în comunicarea Fecioarelor, scoate în evidență învechirea tehnicii utilizate de nativi, excită sistemul nervos până la anxietate.

În aprilie, Saturn reprezintă un punct de cotitură pentru Fecioare. Obiectivele pe care și le-au propus sunt contestate de Saturn, întruchipat de șefi, profesori, părinți sau guvern.

* Balanță

Pluton oferă trăiri complexe nativilor din Balanță. Asta deoarece se află în postura de a fi examinatorul Balanțelor. Sunt testate autoritatea și puterea nativilor. Acei nativi care se confruntă cu o criză în aprilie o pot interpreta ca pe începutul unei transformări în zona identității vieții. Conflictele de putere pot conduce nativii la un comportament nemilos, ca un mijloc de a pretinde puterea personală.

Jupiter susține vremurile bune din viața Balanțelor. Oferă energie, entuziasm, senzație, optimism, într-o perioadă în care Balanțele se simt pierdute.

Saturn oferă o perioadă pentru progres obiectivelor pe termen lung. Atitudinea nativilor va fi mai constructivă la locul de muncă, cu partenerii și cu familia.

* Scorpion

În aprilie, Mercur aduce conflicte și tensiune asupra nativilor din Scorpion. Deciziile importante, negocierile ar trebui evitate de nativi până pe 22 aprilie.

Soarele poate aduce evenimente dificile în viața lor, deoarece orgoliul stimulat de acesta le poate aduce Scorpionilor ce își doresc. Dar nu aceasta este Calea!

Concurența și dușmanii nativilor se opun eforturilor de progres, astfel că Scorpionii trebuie să lupte pentru a-și exprima propria identitate.

Neptun permite anumitor nativi să urmeze o cale spirituală în această lună, însă acest fapt nu trebuie să fie urmarea unei crize de sănătate.

Venus, în sextil cu Marte între 13-20 aprilie, îi face pe nativi să se simtă sexy, încrezători în mojo-ul lor.

* Săgetător

Jupiter intră în competiție cu celelalte planete, oferind nativilor momente de fericire și optimism, lucrurile părând mult mai ușoare decât sunt. Cu puțin efort din partea Săgetătorilor, aceștia pot socializa, pot reuși să câștige oarece susținere din partea oamenilor în proiectele pe care le derulează sau, pur și simplu, să se simtă oameni între oameni.

Soarele armonizează nativii din Săgetător în aprilie. Relațiile cu cei dragi vor fi mai firești, relațiile cu cei de la muncă se vor mai netezi.

Luna Plină, din 11 aprilie, îi apropie pe nativi de casa lor, de familia lor. Nu este o perioadă optimă pentru căutări profunde, pentru explorări de orice fel.

* Capricorn

Pluton anunță în aprilie schimbări majore în viața Capricornilor. Nativii trebuie să caute și să descifreze semnele acestor schimbări, pentru a fi pregătiți pentru ce urmează.

Jupiter, în cuadratură cu Pluton până pe 14 aprilie, oferă nativilor suportul necesar pentru succes, pentru reușite. Unii dintre nativi vor fi tentați să ajungă la succes pe căile rapide: corupție, lăcomie etc. Dar pentru acestea sunt prețuri speciale. Merită?

Marte ridică nivelul energetic al nativilor, dar moderat, fără a amenința alte persoane, fără a agresa.

Starea de sănătate a majorității nativilor se află în limite normale, mai ales că a venit primăvara. Se recomandă o purificare prin post.

* Vărsător

Vechile obiceiuri, comportamente și credințe ale nativilor vor fi puse la îndoială până pe 26 aprilie. Luna Nouă, din 27 martie, precum și faza de creștere a Lunii, până pe 11 aprilie, sunt ideale pentru noile proiecte ale Vărsătorilor.

Venus oferă abilități sociale excelente nativilor. Poziția lui Marte are ca efect creșterea nivelului de energie, a încrederii în sine a Vărsătorilor, dar și a dorinței lor sexuale. În relațiile de dragoste, nativii vor fi apreciați de oamenii calzi, sufletiști. Vor admira franchețea Vărsătorilor.

Sfârșitul lunii aprilie este sub semnul Soarelui. Pot apărea crize de încredere în forțele proprii, date fiind provocările venite de la alte persoane.

* Pești

În aprilie, Mercur fluidizează comunicarea nativilor cu alte persoane. Aprilie este o perioadă plină de interacțiuni pentru Pești. Gândurile bune, sentimentele frumoase sunt recomandate, mai ales în perioada de creștere a Lunii. 11 aprilie vine cu faza de Lună Plină, iar, după două-trei zile, Peștii vor culege ce au semănat.

Între 3-8 aprilie, Marte, în trigon cu Pluton, îi transformă pe Pești în ambițioșii zodiacului. Relațiile sexuale vor fi afectate indirect de asta, astfel că nativii devin amanți de neuitat.

Cei mai mulți dintre Pești vor avea, acum, mai multă influență și putere. Ar fi bine să caute și înțelepciunea care să îi ghideze.

pietricica turism

Lasă un răspuns