Acasă Actual GALERIE FOTO La Cupa Municipiului, “chimiștii” au câștigat trofeul

GALERIE FOTO La Cupa Municipiului, “chimiștii” au câștigat trofeul

DISTRIBUIȚI
izotec

Echipa Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” (prof. Gabriel Câmpescu) a câștigat prima ediție  a Campionatului Municipiului Piatra Neamț la fotbal pe teren redus. În finală, ”chimiștii” au dispus cu scorul de 3-1 (1-0) de reprezentativa Colegiului Național de Informatică (prof. Florin Brînzei). Colegiul Național “Calistrat Hogaș” (prof. Mihai Mancaș) a completat podiumul, după 3-0 cu Colegiul Tehnic “Spiru Haret” (prof. Alina Militaru), rezultat omologat la “masa verde”, pentru că învinșii nu s-au prezentat în formula completă.

Categoria premiilor individuale i-a cuprins pe Silvian Lupașcu (CT “Gheorghe Cartianu”) – golgeter (6 goluri), Tiberiu Todosia (CNI) – cel mai bun portar, Ștefan Stefănoaia (CN “Calistrat Hogaș”) – cel mai tehnic jucător. Meciurile au avut loc pe terenul cu gazon artificial din Ștrandul Tineretului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Neamț a organizat prima ediție a Campionatului Municipiului Piatra Neamț la fotbal pe teren redus pentru licee în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț și cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț, prin Comisia Județeană de Arbitri. (Ana MOISE)

pietricica turism

Lasă un răspuns