Acasă Actual Niculina Dobrilă – avansată de la Prefectură la Guvern

Niculina Dobrilă – avansată de la Prefectură la Guvern

DISTRIBUIȚI

Niculina Dobrilă nu va mai fi prefect al județului Neamț, după cum a decis Guvernul, în ședința de astăzi, 12 aprilie. Ea a făcut subiectul unei Hotărâri a Executivului, “privind aplicarea mobilității” și, din funcția publică de prefect al județului Neamț, a fost avansată în funcția publică de inspector guvernamental.

Nu-i vorbă, dna Dobrilă nu e la prima avansare de acest tip, iar postul de inspector guvernamental este mai mult decât o funcție, mai degrabă un statut. Statut de înalt funcționar public, evident, cu care nu mulți din județ se pot lăuda în CV.

În aceeași ședință de astăzi, Guvernul a decis și eliberarea din funcție a unui subprefect, la Dolj, iar prin altă decizie, a stabilit înlocuitorul temporar. În cazul Prefecturii Neamț, dl. Iulian Jugan încă rămâne subprefect, chiar dacă nu se știe pentru ce perioadă.

Numele următorului prefect de Neamț, în ciuda variantelor neoficiale care au circulat prin diverse media medii, nu a fost stabilit astăzi. Dar nici nu va mai dura mult, fiindcă, desigur, Guvernul are nevoie de brațul său forte în teritoriu.

(D.O.)

pietricica turism

Lasă un răspuns