Acasă Actual Stan și Laiu, împotmoliți în nămeți

Stan și Laiu, împotmoliți în nămeți

DISTRIBUIȚI
izotec

La Inspectoratul Școlar Județean Neamt doi din cei trei șefi mari ai instituției nu au putut ajunge la serviciu, astăzi, 21 aprilie, din cauza vremii neprielnice. La ora 7, traficul rutier s-a închis între orașele Piatra Neamț și Roman, iar inspectorul școlar general Viorel Stan, navetist din orașul de la malul Moldovei, nu a mai putut veni la locul de muncă.

”Chiar mă trezisem dis-de-dimineață să vin mai devreme la Inspectorat pentru că aveam niște probleme urgente de rezolvat. Până la urmă le-am rezolvat prin telefon. Chiar la intrarea pe șoseaua Roman-Piatra Neamț Poliția nu mai dădea voie la nicio mașină să înainteze spre capitala de județ”.

În aceeași situație s-a aflat și profesoara Elena Laiu, inspectorul școlar general adjunct care locuiește în Tg. Neamț. De la Agapia nu i s-a mai permis să înainteze spre Piatra Neamț.

„ Nu mi-au mai dat voie să circul de la Agapia. Poliția era acolo și ne-a întors din drum. Bine că nu a fost ieri când a fost programată proba scrisă a Examenului de Definitivare în Învățământ”.

Spre deosebire de colegii săi, inspectorul școlar adjunct Ioan Milea nu a avut nicio problemă în a ajunge la serviciu. Avantaj de locație. (Ana MOISE)

pietricica turism

Lasă un răspuns