Acasă Actual Horoscop 18-24 mai: Totul e spre bine!

Horoscop 18-24 mai: Totul e spre bine!

DISTRIBUIȚI
izotec

Omul e un mic Dumnezeu, un candidat la dumnezeire; ca atare, el este un mic lucrător, în uriașa și veșnica operă a Divinității. Prin inteligența sa, omul preface mereu materia, dar e nevoie să se țină de ordinea stabilită, de morală, de lege. După ce își părăsește trupul, materia fizică rămâne jos, iar el pleacă, cu fructele inteligenței și ale răspunderii sale morale. Stare pasivă sau inactivă nu există nicăieri în univers. Totul se mișcă, totul se preface, totul este în activ” – Prof. Scarlat Demetrescu.

* Berbec

Marte în Gemeni reia tema din prima parte a lui mai, aceea ca nativii să meargă în vizită la frații, surorile lor. Aceste întâlniri stabilesc repere în viața actuală, dar și cea viitoare a Berbecilor.

Venus, în Berbec pe toată durata lunii mai, transformă nativii în adevărați juni, indiferent de vârsta din buletin. Ei iubesc și sunt iubiți, dar vai de cei care le caută sau judecă amorul!

Uranus traversează Casa venitului câștigat a Berbecilor pentru următorii șase ani. În această perioadă, se pot petrece tot felul de lucruri trăsnite, nebunești, cu banii nativilor. Berbecii pot pierde un milion de euro, dar vor primi un cadou mult mai important.

* Taur

Mercur și Venus au forța necesară pentru a le susține planurile. Aceste două planete au avut mișcare retrogradă până la începutul lunii mai, trimițând multe din inițiativele Taurilor în stand by.

Saturn în Săgetător formează un unghi excitant cu Uranus în Berbec.

Luna Nouă din 25 mai este un alt reper important pentru inițierea unor acțiuni cu greutate ale Taurilor. Există șanse pentru pași mari în rezolvarea unor probleme apăsătoare ale nativilor. Uranus este planeta inovării, iar Saturn a stabilității. Saturn luminează Casa banilor altor persoane, Taurii fiind beneficiarii unor investiții, sponsorizări, ajutoare pentru proiectele în care se implică.

* Gemeni

Saturn și Uranus se întâlnesc pe 18-22 mai, suficient de ”fierbinte” pentru a ajuta în anul 2017 nativii din Gemeni. Aceste planete acționează asupra persoanelor pe care nativii le reprezintă, dar și invers, asupra celor care îi reprezintă pe Gemeni. În ambele cazuri, susținerea este puternică, cu scântei împotriva celor care încearcă să distrugă această alianță.

Luna Nouă din 25 mai cade în Gemeni, fiind un cadou cosmic pentru nativi. Energiile degajate de această întâlnire cosmică pot fi utilizate după preferința Gemenilor, cu condiția respectării Codului deontologic astral.

Jupiter în Balanță aduce dragostea aproape de înțelegerea Gemenilor, chiar dacă cei mai mulți dintre ei sunt ușor autiști în domeniu.

* Rac

Venus guvernează Casa de acasă. Această planetă intră în drepturi depline începând cu 18 mai. Racii își pot configura apartamentul cum doresc, găsesc ușor bani pentru decorațiuni interioare, chiar împrumuturi imobiliare cu condiții mai avantajoase decât de obicei. Mercur vine alături de Venus, începând cu 20 mai. Racii pot investi acum în instalația electrică a casei unde locuiesc, își pot cumpăra un PC sau diferite electrocasnice.

Uranus și Saturn răstoarnă lumea Racilor. Saturn se află în Casa proiectelor zilnice. Creativitatea de care se plâng nativii îi va asalta, le va da idei de viață care le vor zdruncina temeliile conservatoare. Ceea ce este foarte bine!

* Leu

O victorie în carieră este așteptată de nativii din Leu. Aceasta poate apărea odată cu intrarea în forță pe cer a planetei Venus în 18 mai, iar din 20 a planetei Mercur.

Venus a avut un unghi greu cu Saturn până pe la jumătatea lui mai. De aici, multe scăpări ale Leilor, hibe, piedici… Doar cu o concentrare deosebită, constantă, ar fi putut depăși aceste obstacole.

Jupiter se află în Casa călătoriilor nativilor. Acum se definitivează unele planuri de excursii, de plecări, iar unii Lei pot pleca în această perioadă în deplasări mai lungi.

Venus în Berbec este un loc astrologic perfect pentru dragostea Leilor. Ceea ce se va întâmpla, dacă nativii vor permite aceasta.

* Fecioară

Poate cea mai importantă zi pentru Fecioare din această perioadă este 25 mai. Atunci, Luna Nouă în Gemeni va energiza Casa onorurilor Fecioarelor. Această Lună Nouă este prima și singura din acest an care stimulează această Casă. Fecioarele trebuie să dea puțin din coate, doar cât să fie ascultate, să le fie citite lucrările, să le fie analizată munca. Iar restul, recunoașterea, premiile, laudele vin în mod firesc.

De asemenea, Luna Nouă primește influența lui Jupiter, care se află în Casa salariului nativilor. Banii vin indexați, siguranța financiară a nativilor se stabilizează pozitiv.

Uranus și Venus traversează Casa avantajelor de orice fel a nativilor. Posibil ca acest aspect să creeze confuzii, atunci când Fecioarele au de ales între mai multe acțiuni profitabile.

* Balanță

Gestionarea finanțelor este una din temele care trebuie abordate serios acum. Balanțele au ajutorul astrelor, pentru a permuta corect și în avantajul lor venituri, cheltuieli, deduceri, investiții, și chiar deduceri la limita legii.

Saturn și Uranus se sincronizează între 18-25 mai, cu efecte puternice în relația de dragoste a nativilor. Și pe pan profesional pot apărea schimbări benefice, mai ales tot spre relația de iubire. Adică nativii pot beneficia de mai puține ore de lucru la același salariu sau pot primi zile libere. Toate acestea vor fi  trăite de Balanțe alături de partenerul lor.

Venus intră în Casa relațiilor Balanțelor. Timid la început, Venus crește, mai ales spre sfârșitul lunii mai.

* Scorpion

Finanțele nativilor stau sub mișcarea dură a lui Marte, de la începutul lui mai. Cheltuieli mari mai sunt, dar nu ca atunci. Oricum, luna iunie vine cu alte tipuri de plăți, așa că se recomandă atenție, Scorpioni! Pe de altă parte, Saturn s-a deplasat în ultimii doi prin Casa financiară a Scorpionilor. Iar toate economiile duse pe apa sâmbetei se pot explica și în acest mod. Saturn va părăsi această Casă la sfârșitul lui decembrie 2017. Poate vor apărea după aceea șanse de redresare financiară a nativilor. Nu că nu au avut câștiguri până acum, dar acestea au fost distribuite prea puțin pentru calitatea vieții nativilor.

* Săgetător

Venus, puternic din 18 mai, transformă viața Săgetătorilor într-un mod plăcut. Zâmbetul vine natural pe fețele nativilor, energia vitală este în creștere, iar micile bucurii își vor face din nou simțită prezența. Viața profesională a Săgetătorilor se va normaliza, fără excesele din ultima perioadă.

Discuțiile productive încep din 20 mai, atunci când Mercur are forța specifică lui.

Săgetătorii au acum misiunea de a concilia disputele dintre partenerii lor și terți și disputele interne. Marte agită apele în acest sector, dar oferă energia necesară nativilor, pentru a menține un echilibru benefic pentru toată lumea. Doar nativii să nu-și piardă cumpătul.

Marte, în Casa de afaceri a Săgetătorilor, îi ajută pe nativi, chiar dacă vor exista numeroase impedimente.

* Capricorn

Toate fazele de Lună Nouă sunt urmate de două săptămâni de energie. Nici această Lună Nouă, în Gemeni din 25 mai, nu face excepție. Capricornii ies din faza de stază, pot simți viața la maximum, cu condiția să-și lase cochilia atât de confortabilă.

Munca și iubirea își împart egal timpul și energia în viața nativilor. Doar ei trebuie să urmeze firescul vieții, fără a mai despica firul în patru.

Din 18 mai, Venus este în forță maximă. Pe plan profesional, Capricornii nu pot fi depășiți de niciun concurent.

Uranus traversează Casa de acasă a Capricornilor în această perioadă. Echilibrul nativilor vine acum preponderent din sânul familiei.

* Vărsător

Venus are putere maximă din 18 mai, iar Mercur din 20. De acum, nativii se pot gândi să lucreze pentru binele lor și al altora. Să facă renovări, să cumpere electronice, să repare imobiliare, mașini, PC-uri etc. A fost o perioadă dură pentru aceste domenii, din punct de vedere astrologic.

Luna Nouă din 25 mai luminează puternic Casa creativității Vărsătorilor. Ideile vor veni din toate direcțiile, pe toate domeniile cunoscute de ei. Vor fi asaltați de inovații, soluții practice, la probleme aparent fără răspuns. Acum este un moment de a scăpa de frustrări, aplicând ceea ce le vine în minte.

Dragostea este influențată puternic de această fază lunară, din 25. Vărsătorii se îndrăgostesc, își pot găsi persoana compatibilă.

* Pești

Ordinea de zi a Peștilor este schimbată din 18 mai de Venus, iar din 20 de Mercur. Interesant este că aceste planete susțin nativii cu forțe proaspete la date apropiate. Noile planuri, proiecte se cer rapid îndeplinite, chiar dacă aparent sunt greoaie. Ele sunt noi, dar dificultatea se află în rațiunea Peștilor. După 20 mai, nativii zodiei vor observa o aranjare specială a evenimentelor din viața lor, cunoscută popular sub denumirea de ”noroc”. Norocul nu există, doar răsplăți meritate, benefice sau mai puțin benefice, în Legile Divine.

Saturn ghidează Peștii pe o cale îngustă, greu accesibilă momentan nativilor altor zodii. Totul este spre bine.

pietricica turism

Lasă un răspuns