Acasă Actual PMP la Bălțătești: ”Eugen Grigoraș – Un primar de-al nostru!”

PMP la Bălțătești: ”Eugen Grigoraș – Un primar de-al nostru!”

DISTRIBUIȚI
izotec

PMP Neamț și-a lansat candidatul la funcția de primar al comunei Bălțătești, în cadrul unei întâlniri care a avut loc duminică, 14 mai, la care au participat și lideri ai organizației județene. Laurențiu Dulamă și Adrian Cărăbeț, secretarul general a organizației județene, s-au întâlnit cu candidatul Eugen Grigoraș, precum și cu susținători și membri PMP Bălțătești.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ne-am adunat aici pentru a-l susține pe Eugen Grigoraș la funcția de primar. Are mari șanse să ajungă primar. PSD este un partid mare și puternic, dar asta nu înseamnă că la Bălțătești are și un candidat puternic. Eu vă spun că PSD nu are un candidat bun la aceste alegeri. Este șansa noastră să câștigăm alegerile din 11 iunie. Depinde și de dvs. cum știți să faceți campanie, pentru că sunteți un vector de opinie în comună”, a spus Laurențiu Dulamă.

Nu mă interesează cine sunt contracandidații mei, însă vă pot spune că niciunul dintre ei nu are experiența mea, inclusiv cea administrativă. Sunt singurul candidat care știe ce înseamnă un proiect european, ce implică licitații, studii de fezabilitate, proiectare tehnică și altele. Eu am lucrat cu fonduri europene și știu cum să le atrag și către comuna noastră. Iar Primăria Bălțătești are mare nevoie să obțină fonduri europene. Cunosc prioritățile comunei, știu problemele cetățenilor și am multe proiecte pe care vreau să le duc la îndeplinire”, a spus și Eugen Grigoraș.

Trebuie să studiați adversarii și să vedeți ce au făcut în viața lor și ce realizări au în spate. Despre candidatul nostru, Eugen Grigoraș, știm că a pornit de jos, a câștigat un proiect european, are mai multe afaceri și este un întreprinzător de succes. Pe noi ne interesează omul, nu partidul. Locuitorii din Bălțătești vor vota omul și nu partidul. Iar Eugen Grigoraș are cele mai multe atuuri pentru a fi votat”, a spus și Adrian Cărăbeț, secretarul general PMP Neamț.

La aceeași întâlnire, s-a stabilit și sloganul electoral a candidatului PMP la funcția de primar: ”Eugen Grigoraș-Un primar de-al nostru!

Alegerile pentru funcția de primar al comunei Bălțătești vor avea loc pe 11 iunie. (C.T. STURZU)

pietricica turism

Lasă un răspuns