Acasă Actual Vasile Panaite alungă comunismul din Prefectură

Vasile Panaite alungă comunismul din Prefectură

DISTRIBUIȚI

La o zi după instalarea noului prefect al județului Neamț, holul etajului I al Palatului Administrativ este plin de mobilă, scoasă din biroul reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Această prezentare necesită JavaScript.

A renova sau a te înnoi este, până la urmă, un lucru firesc la un gospodar care se mută în casă nouă. În definitiv, se întâmplă și la case mai mari, Case Albe, cu Birouri Ovale.

În contextul de față, este interesantă declarația altei persoane din Prefectură, potrivit căreia ”mobila este de pe vremea Mariei Gheorghe”. Ceea ce înseamnă că, simbolic, la nivel de mobilier, deocamdată, comunismul este alungat din Prefectură.

Rămâne întrebarea cum de unii dintre cei mai importanți prefecți ai județului, Alexandru Țibulcă,  Alexandru Casapu, Vlad Marcoci, Ioan Munteanu, Toader Mocanu, Mihai Archip, Vlad Angheluță și Niculina Dobrilă – ca să amintim numai câțiva din ei – nu au avut curajul și inspirația (sau poate banii?) pentru a face această schimbare de look administrativ. Am fi curioși și dacă, la nivel de mobilier, s-a găsit și tehnica acelor ani. (V.B.)

pietricica turism

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns