Acasă Actual Absolventa de elită a Colegiului Național de Informatică (gimnaziu)

Absolventa de elită a Colegiului Național de Informatică (gimnaziu)

DISTRIBUIȚI
izotec

Când există pasiune și dedicare, învățătura devine o reală plăcere. Iulia Pavel a învățat temeinic și a reușit cu media generală 9,99 să devină cea mai bună absolventă a claselor V-VIII de la Colegiul Național de Informatică (CNI) Piatra Neamț. Exact când a venit în clasa a V-a de la Școala ”Nicu Albu”s-a evidențiat rapid obținând locul I la etapa națională a Olimpiadei de Educație Tehnologică. Un an mai târziu eforturile sale au fost răsplătite cu o mențiune primită tot la Olimpiada de Educație Tehnologică.

“Nu-i ușor să fii cea mai bună din promoție. Meritele vin muncind și sunt mândră de ce am reușit, dar nu pot să spun că e o realizare atât de mare. Pentru început e bine. Am învățat normal, m-am comportat ca toți ceilalți din clasă, din școală. Dirigintă mi-a fost doamna profesoară de limba engleză Silvia Morțe. Am tratat fiecare disciplină cu același respect și cu aceeași putere de muncă și mai presus de toate, cu același interes. În clasa a VI-a s-a întâmplat să am o medie de nouă și de asta am media generală 9,99. Îmi place la CNI pentru că aici am întâlnit profesori minunați”, a declarat Iulia Pavel.

“Iulia Pavel este o elevă pasionată de studiu și nu numai că este silitoare și serioasă, dar are și un caracter deosebit. Muncește foarte mult, este minionă, pare firavă, dar este foarte puternică și mai ales determinată. Știe exact ce își dorește!”, a declarat prof. Daniela Neamțu, directoarea CNI Piatra Neamț. (Ana MOISE)

pietricica turism