Acasă Actual Absolventele de elită ale Școlii nr. 3 Piatra Neamț

Absolventele de elită ale Școlii nr. 3 Piatra Neamț

DISTRIBUIȚI

Bianca Alexandra Savin și Ioana Alexandra Ciobotaru sunt șefele de promoție ale Școlii Gimnaziale nr. 3 Piatra Neamț. Ambele au încheiat clasa a VIII-a cu media 10 și vor studia în următorii 4 ani la Colegiul Național ”Petru Rareș”.

Diriginta lor, profesoara de biologie Zenovia Gâlcescu, le prevede un viitor strălucit: ”S-au remarcat printr-o seriozitate susținută, prin implicare în activități, sunt inteligente, foarte bune la carte. Cu siguranță că vor avea un viitor strălucit, pentru că sunt conștiincioase și nu au cum să nu reușească”.

Și profesoara Cristiana Marilena Șoimaru, directoarea Școlii nr. 3, este foarte bucuroasă pentru reușita lor: ”Astăzi, la zi de bilanț, ne bucurăm pentru rezultatele elevilor noștri, în special pentru ale noastre «fete de aur» care au finalizat anii de gimnaziu cu media 10. Ioana Alexandra Ciobotaru și Bianca Alexandra Savin au fost colege de bancă, au crescut împreună, au parcurs umăr la umăr călătoria spre cunoaștere, o cunoaștere încărcată de taine pe care nu le poate bănui nici cel ce pășește timid spre învățătură, dar nici cel care are menirea să dirijeze acest mers al învățăcelului. Sunt convinsă că efortul comun elevi-cadre didactice, munca asiduă și pregătirea pentru atingerea performanței le vor fi folositoare pe viitor. Le dorim mult succes, le mulțumim părinților care ne-au fost aproape, dar și cadrelor didactice – educatoare, învățători și profesori – care prin activitatea lor tind spre o școala de calitate superioară”.

Bianca Alexandra Savin: ”Am învățat într-o școală de prestigiu, care m-a ajutat foarte mult să evoluez, atât pe plan personal, cât și profesional. Le mulțumim domnilor profesori, pentru că ne-au făcut curioși pentru a cunoaște lucruri noi. Aș dori ca următoarea etapă din viață să mi-o petrec la Colegiul Național «Petru Rareș», o altă unitate de învățământ de prestigiu de la noi din oraș”.

Ioana Alexandra Ciobotaru: ”Ca să ajungi șefă de promoție înseamnă multă muncă, înseamnă multă ambiție, devotament, înseamnă că acesta este scopul tău și înseamnă să dai tot ce ai mai bun mereu. Anii de gimnaziu au trecut foarte repede și acum ne gândim deja la anii de liceu”. (Ana MOISE)

GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

pietricica turism

Lasă un răspuns