Acasă Actual Absolventul de elită al Școlii ”Daniela Cuciuc” Piatra Neamț

Absolventul de elită al Școlii ”Daniela Cuciuc” Piatra Neamț

DISTRIBUIȚI
izotec

Adrian Berescu este șeful de promoție al Școlii Gimnaziale ”Daniela Cuciuc” din Piatra Neamț cu media generală 9,89. Îndrăgostit de informatică, el și-a asumat cu maturitate această pasiune, alimentată și de un permanent studiu. ”Iubesc informatica și doresc să urmez Colegiul Național de specialitate din Piatra Neamț. Am învățat foarte multe în decursul gimnaziului. Îmi place școala și nu am absentat niciodată de la ore”.

Dirigintele lui Adrian Berescu, prof. de matematică Gheorghe Muraru, are mare încredere în potențialul șefului de promoție: ”Este foarte consecvent în tot ce își propune. O să realizeze multe în viață!”.

Directoarea Școlii Gimnaziale ”Daniela Cuciuc”, prof. Ioana Roxana Iordache spune că Adrian Berescu este un elev capabil, perseverent și mult prea serios pentru vârsta pe care o are: ”Tenacitatea sa a fost răsplătită, la finalul claselor gimnaziale, cu media 9,89 , iar pentru clasa a VIII-a ambiția s-a materializat într-o medie de 9,92. Ușor introvertit, dar stăpân pe competențele și abilitățile dobândite de-a lungul timpului, Adrian își va urma visul de a fi o persoană model pentru societatea aceasta mult prea preocupată de a scoate în evidență non-valoarea!”. (Ana Moise)

pietricica turism

Lasă un răspuns