Acasă Actual Horoscop de Cuptor: Nu faceți copii, acum e vremea oportunităților în carieră!

Horoscop de Cuptor: Nu faceți copii, acum e vremea oportunităților în carieră!

DISTRIBUIȚI
izotec

Lumea hiperfizică este, pentru om, la fel cum este lumea culorilor pentru omul născut orb. El va auzi sunetele, va simți cald sau rece, va pipăi lucrurile moi sau tari din lumea fizică, dar nu va avea nicio idee despre ceea ce înseamnă roșu, albastru sau verde. Mintea sa nu are posibilitatea să definească peisajele, perspectivele și culorile, deoarece nu a avut niciodată un organ capabil de a primi vibrațiile luminii, care, sosind pe scoarța cerebrală, se transformă în noțiuni de culori și forme. În mintea orbului din naștere, lumea vizibilă de către un om sănătos nu provoacă nicio noțiune corespunzătoare; însă, cu toate că nu o vede, ea există” – prof. Scarlat Demetrescu.

* Berbec

Preocupările acestora legate de familie le vor umple viața în iulie. Se recomandă armonizarea vieții interioară cu obiectivele profesionale. În carieră, apar transformări majore. Nativii se află în căutarea de inovații pentru locul de muncă. Autoconservarea joacă acum un rol important pentru Berbeci. Inteligența lor financiară excelează în iulie.

Alte aspecte sunt legate de toleranță. Berbecii au 40% dintre planete în mișcare retrogradă, iar viața lor se decelerează.

Dragostea nativilor intră la capitolul amuzament în iulie. Ei sunt în căutare de plăceri, folosind la maximum weekend-urile.

Starea de sănătate le poate juca feste Berbecilor în iulie, până pe 23. Sunt necesare pauze, activități de relaxare, odihnă.

* Taur

Casa familiei nativilor din Taur este mai dominată în iulie decât Casa carierei nativilor. După 22 iulie, datorită migrării planetelor spre sectorul vestic al cerului, Taurii vor renunța încet la autonomie și se vor dezvolta pe partea de competențe sociale. Politicienii zodiei vor avea de lucru, dar succesul depinde de cât de multe compromisuri vor face. Aceste compromisuri dau o satisfacție de moment, iar plățile s-ar putea să nu acopere plăcerile efemere.

Agresiunea lui Marte este contrabalansată de reținerea lui Saturn în iulie. Sportivii zodiei vor fi printre cei avantajați de acest tandem astral.

Mercur aduce vești bune financiare pentru nativi în iulie. Banii vor veni din diferite surse.

* Gemeni

Mediul familial al Gemenilor devine prioritar în iulie, mai ales după 23. Saturn aduce un stil sobru pentru Gemeni în această lună. Capacitățile intelectuale ale nativilor vor fi mai organizate în această lună, iar ei se pot concentra pe acumularea de noi cunoștințe, își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare prin educație și vizitarea zonelor sau țărilor optime pentru acest aspect.

În iulie, afacerile Gemenilor vor trece printr-o reevaluare. Este necesară modificarea strategiilor și acțiunilor în această lună.

Dragostea Gemenilor devine agitată în iulie. Există fluctuații importante în starea lor afectivă, iar romantismul în afara relației pe care o au nativii se transformă într-o sursă de conflicte. Nu este un moment optim pentru conceperea unui copil.

* Rac

Emoțiile și cariera profesională sunt aspectele importante pentru Raci în iulie. Marte se află în Casa carierei, energia acesteia purtându-i pe nativi spre zone interesante și chiar bine plătite.

Racii depind și de alte persoane, astfel că ei trebuie să fie flexibili, mai ales pe 13 și 24 iulie. Nativii trebuie să-și urmeze planurile cu curaj, fără a aștepta aprobarea sau ajutorul nimănui. Chiar dacă aproape jumătate dintre planete sunt retrograde, ele nu vor afecta progresul nativilor în această lună.

Oportunitățile financiare ale Racilor sunt frumoase în această lună, ei pot primi bani pe neașteptate, de mai multe ori.

Partenerul de viață al nativilor le aduce acestora încurajare și le oferă sprijin în toate problemele.

* Leu

Armonia în familie pe care Leii vor reuși să o aducă în această lună îi va ajuta la realizările pe plan profesional. De obicei, nativii sunt îndrăzneți și curajoși în tot ceea ce întreprind. Acum, cu jumătate dintre planete retrograde, s-ar putea ca norocul Leilor să nu fie la înălțime.

Leii se pot orienta în această lună către contemplare și introspecție. Nativii care acum reușesc să se conecteze la Dumnezeu, la forțele divine, își pot revizui viața în câteva luni de acum încolo. Corecțiile din viața lor sunt necesare și au fost prevăzute kharmic de Dumnezeu, la Facere, și în mișcarea astrelor.

Profesional, au de câștigat Leii care călătoresc pentru a-și crește afacerile. Progresul va fi obținut și de nativii care se formează pe plan profesional în iulie.

* Fecioară

Jumătate dintre planete se află în jumătatea superioară a horoscopului Fecioarelor în iulie, adică pe Semnul mijlocul cerului.

Pe măsură ce trec zilele din iulie, proiectele nativilor ar trebui finalizate, deoarece, după 20 iulie, planetele se mută în jumătatea inferioară a astrogramei.

Puterea planetară se află poziționată în jumătatea estică a astrogramei Fecioarelor în iulie. Adică nativii trebuie să-și proiecteze propria viață și să urmeze pașii necesari pentru a-și trăi viața. Nu există motive pentru Fecioare pentru a se adapta la capriciile altora sau la fanteziile lor.

Horoscopul lunar pentru iulie anunță faptul că va exista un val de creativitate și spiritualitate în luna iulie pentru Fecioare.

* Balanță

Horoscopul pe luna iulie al Balanțelor arată că nu trebuie să urmeze sugestiile altora. Cooperarea și consensul nu sunt necesare Balanțelor în iulie pentru atingerea obiectivelor. Lipsa de cooperare nu va fi uitată, însă, de anumiți parteneri ai nativilor, de aceea este necesară obținerea unui echilibru între parteneriate și individualism.

Cariera profesională se află la cote înalte în iulie, iar dezvoltarea afacerilor Balanțelor este fulminantă acum. Totul cu ajutorul prietenilor și al familiei.

În dragoste, apar situații complexe de viață. Vor exista multe provocări în relațiile nativilor. Nu este o perioadă optimă pentru conceperea unui copil.

* Scorpion

Casa carierei nativilor din Scorpion este foarte puternică în iulie, datorită faptului că aproape jumătate dintre planete o vizitează acum. Saturn și Marte vor avea impact asupra vieții lor profesionale și le vor afecta și sănătatea.

Intuiția nativilor îi avertizează, după 22 iulie, că unele persoane au devenit rău intenționate față de ei. Locul de muncă al nativilor devine o provocare continuă în această lună. Unii nativi se pot aștepta acum la o promovare, de aceea ei trebuie să fie atenți la cum rezolvă sarcinile care le sunt oferite.

Jupiter influențează evoluția pozitivă a veniturilor lor în iulie. Inteligența financiară are acum de câștigat, datorită influenței lui Jupiter. Oamenii de afaceri din Scorpion nu trebuie să lucreze ilegal în iulie.

* Săgetător

Casa carierei Săgetătorilor este potențată după 23 iulie. Ei trebuie să abordeze în această lună aspecte legate de cariera profesională. Aspectele planetare care vizează problemele familiale și emoționale nu le sunt favorabile în iulie.

Independența și muncă grea nu vor da rezultatele scontate pentru Săgetători în această lună.

Saturn va avea un impact pozitiv asupra sănătății și finanțelor lor. Săgetătorii sunt afectați anumite mișcări planetare, dar nu au probleme în a găsi parteneri în dragoste, mai ales înainte de 8 iulie. Partenerii vor fi găsiți printre apropiații casei nativilor, prieteni. Romantismul se va întâlnit la locul de muncă, în locuri religioase sau mediul academic.

* Capricorn

Saturn are o influență serioasă asupra comportamentului Capricornilor în iulie. Alura personală, precum și vitalitatea nativilor vor crește semnificativ, cu impact asupra celor cu care ei intră în contact.

Iulie este luna în care nativii pot și trebuie să-și câștige independența pe toate planurile. Acum este momentul pentru acțiuni curajoase.

Apar multe deschideri, oportunități în cariera lor profesională. Această lună nu este avantajoasă din punct de vedere financiar pentru Capricorni. Intervin întârzieri în realizarea unor proiecte, implicit în primirea sumelor cuvenite. Nativii au succes în manipularea fiscalității altor persoane.

Mediul lor familial devine turbulent în iulie. Conflictele apar între nativi și partenerii acestora, dat fiind modul de comunicare al acestora din urmă.

* Vărsător

Pozițiile planetare nu sunt favorabile în iulie pentru Vărsători. Acest aspect se referă la dorința lor de a deveni independenți și la faptul că încrederea lor în sine e diminuată din cauza unor rezonanțe astrale nepotrivite.

Saturn și Marte vin cu ceva tensiuni în iulie pentru Vărsători. Acțiunile lor sociale se pot axa pe spiritualitate. Bucuria, acțiunile benefice vor reduce stresul care apasă asupra lor în iulie.

Saturn ajută Vărsătorii să lege relații noi, contactele nepotrivite vor fi eliminate fără perturbări. Se anunță o călătorie mai lungă spre sfârșitul lunii.

Cuplurile căsătorite pot începe în această lună planificarea unui copil.

* Pești

Independența și stima de sine a Peștilor nu se află la cote înalte în iulie. Se recomandă nativilor să asculte de persoane care știu ce fac si ce spun. Compromisurile sunt parte din viața Peștilor, iar aceștia nu se dezmint nici în iulie. Ei doresc să-și trăiască viața după anumite constante, astfel că sunt dispuși la compromisuri.

Iulie se anunță o lună nebună din punct de vedere financiar, dar după 22. Vor fi de succes pentru ei mai ales speculațiile în domeniul fiscal. În această lună, se recomandă schimbări în rutina lor.

Sănătatea Peștilor este ok, dar pot apărea surprize. De aceea, se recomandă fitness, relaxare, alimentație optimizată pentru nevoile lor.

pietricica turism

Lasă un răspuns