Acasă Actual Ioana Păvălău – absolventa de elită a Școlii nr. 11 Piatra Neamț

Ioana Păvălău – absolventa de elită a Școlii nr. 11 Piatra Neamț

DISTRIBUIȚI
izotec

Ioana Păvălău este, în raport de media obținută, cea mai bună elevă dintre cei care au absolvit în acest an Școala Gimnazială nr. 11 din Piatra Neamț, . A încheiat clasa a VIII-a cu media generală 9,94, este pasionată de literatură însă dorește să urmeze cursurile Colegiului Național de Informatică.

”Îmi place și literatura dar vreau să mă axez pe partea de real. Am început să compun poezii pentru că scrierile lui Vasile Alecsandri mi-au deschis această cale. De obicei, scriu ce simt și dacă iese ceva bun public. Am vreo 20 de poezii apărute în revista școlii. Să ajungi să devii cea mai bună elevă a școlii înseamnă să muncești foarte mult, să nu te dai bătută dacă vezi că primește o notă mai mică decât doreai și să încerci să acumulezi cât mai multe cunoștințe utile”.

Directoarea Carmen Asimine spune că Ioana Păvălău este o elevă model: studioasă, conștiincioasă și implicată în activități de voluntariat. ”Are numeroase premii obținute la Olimpiadele de limba și literatura română și biologie. La Școala de Afaceri, în 2014, a obținut premiul al treilea cu echipajul școlii și o mențiune în 2016. A participat la campania ”Fructe și legume pentru vârstnici” prilej cu care au fost vizitate mai multe familii din cartier și ea s-a evidențiat ca lider în această activitate. A participat la numeroase activități extracurriculare, are multe articole și poezii publicate în revista premiată a școlii și a luat parte la toate proiectele derulate în parteneriat cu CT ”Gheorghe Cartianu” și CN de Informatică”. (Ana MOISE)

pietricica turism

4 COMENTARII

    • Să vă bucurați de amândoi copiii, să îi vedem realizați! Și noi suntem mândri de ei!

  1. Eu sunt fericita că îi am vecini la Bistrița pe fan.Pavalau.Un cuplu minunat care,deși încercați cu multe necazuri nu de dau ,,bătuți,,ingredientul:dragostea îi unește pe acești oameni minunați.Multa bafta Ioana!

Lasă un răspuns