Acasă Actual Polițiști din Târgu Neamț amenințați cu moartea

Polițiști din Târgu Neamț amenințați cu moartea

DISTRIBUIȚI

Un echipaj de poliție rutieră, format din doi lucrători de la formațiunea din Târgu Neamț, a avut bătăi de cap cu un șofer, oprit în trafic, în după-amiaza de 16 iunie, în localitatea Crăcăoani. Autoturismul circula cu viteză, motiv pentru care polițiștii i-au făcut șoferului semnal de oprire. Bărbatul de la volan a continuat să conducă. Polițiștii l-au urmărit și au reușit să-l blocheze după aproximativ 900 de metri. Șoferul, în vârstă de 66 de ani, din Vânători-Neamț, mirosea a alcool, a fost testat și a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul în care polițiștii au procedat la conducerea conducătorului auto la Spitalul Târgu Neamț, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a devenit recalcitrant, adresând injurii și amenințări cu moartea celor doi lucrători de poliție”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cele din urmă, șoferul a fost condus, totuși, la spital, dar acolo a refuzat ferm să i se recolteze sânge. Prin urmare, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru ultraj și refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, și au informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț. (C.M.)

pietricica turism

Lasă un răspuns