Acasă Actual Absolventa de elită a Școlii Bicaz Chei

Absolventa de elită a Școlii Bicaz Chei

DISTRIBUIȚI
izotec

Caracterizată de perseverență și putere de muncă este Alexandra Florea, șefa de promoție a Școlii Bicaz Chei, după cum afirmă directorul Mihail Matei. A învățat la structura Ivaneș și a încheiat gimnaziu cu media 9.96. ”Aceste calități, inteligența nativă, împreună cu susținerea familiei și îndrumarea dascălilor, au ajutat-o să-și vadă visul cu ochii și anume să fie elevă a Colegiului Național «Petru Rareș». Media claselor V-VIII, 9.96, a clasat-o pe primul loc în promoție, fiind urmată foarte aproape de Alexandra Radu, cu 9.945, și Alexandru Dandu, cu 9.94. Ne mândrim cu asemenea elevi,care fac cinste școlii, comunității și promovează comuna Bicaz Chei”, a mai spus directorul Școlii Bicaz Chei.

Alexandra Florea spune că perioada gimnaziului a reprezentat pentru ea un mod prielnic de a putea socializa cu persoane de vârsta sa și de a învăța multe lucruri interesante. ”Ca șef de promoție, nu pot decât să le mulțumesc profesorilor coordonatori – domnul Valentin Calistru, doamna Gherghelaș, domnul Marius Mihăilă, doamna Adriana Curcă și, nu în ultimul rând, domnului director Mihail Matei, pentru că m-au ajutat foarte mult în acești ani. La Evaluarea Națională, nu am întâmpinat greutăți prea mari, subiectele fiind accesibile. Am luat 9.05 la română și 9.85 la matematică, fiind admisă la Colegiul Național «Petru Rareș», la profilul matematică-informatică”.

Cel mai răsunător rezultat obținut de Alexandra Florea este locul al III‑lea, la faza națională a Concursului de Matematică pentru clasele IV‑VIII ”Olimpiada Satelor din România”, ediția a II‑a, desfășurat între 23 și 25 iunie la Cluj Napoca. (Ana MOISE)

 

pietricica turism

Lasă un răspuns