Acasă Actual Absolventul de elită al Școlii Bîrgăuani

Absolventul de elită al Școlii Bîrgăuani

DISTRIBUIȚI
izotec

Ajuns la finalul anilor de gimnaziu, Paul Ștefan Măriuț, șeful de promoție al Școlii Bîrgăuani, spune că această etapă din viața lui a fost una deosebită. Media generală 10 l-a însoțit în fiecare an școlar și-i foarte fericit pentru asta.

”Îmi voi aminti cu plăcere de profesorii cărora le sunt recunoscători pentru toate, de colegii cu care am legat prietenii, de bucuria notelor de 10 din catalog. Titlul de șef de promoție reprezintă încununarea eforturilor și a muncii depuse pe parcursul anilor. După ce am trecut cu brio de Evaluarea Națională, aștept cu nerăbdare să aflu dacă voi fi repartizat la liceul dorit, și anume Colegiul Național Petru Rareș la profilul teoretic-specializarea științe sociale”, a povestit Paul Ștefan Măriuț.

Directorul Școlii Bîrgăuani, prof. Constantin Cira a spus că Paul a reușit să facă din învățătură un bun prieten. Dedicat, altruist, consecvent, responsabil, el s-a implicat atât în activitățile școlare, cât și în cele extrașcolare, participând la numeroase concursuri și olimpiade, unde a obținut rezultate bune și foarte bune.

”Paul a fost mereu interesat de a afla mai mult. În clasele gimnaziale a fost îndrumat de doamnele diriginte Dascălu Adina Maria (cls. V-VII) și Varvara Teodora (clasa a VIII-a), fiind apreciat ca un copil conștiincios, perseverent, receptiv, având o ținută ireproșabilă atât în vestimentație, cât mai ales în comportament. Ambiția, studiul individual, buna organizare a timpului, încrederea în sine și în profesori stau la baza rezultatelor frumoase de care se bucură elevul nostru. Paul nu a fost doar un elev model, ci și un bun coleg; preocupat constant de dezvoltarea sa, nu a fost în competiție decât cu sine însuși. Pe tot parcursul anilor petrecuți împreună, Paul a reușit să ne trezească  admirația pentru modestia de care a dat dovadă. Elevul Măriuț Paul a reușit să demonstreze că, atunci când munca întâlnește talentul, rezultatele sunt pe măsură”, a afirmat Constantin Cira.

La Evaluarea Națională media generală a absolventului de elită de la Bîrgăuani a fost 8.52. 8.85 a primit la română și 8.20 la matematică.

”Îi dorim succes în următoarele etape ale vieții sale, fiind convinși de faptul că, oriunde îl vor duce pașii, vom fi mândri că ne-a fost elev. Tinere, deschide-ți aripile și zboară lin către următoarele provocări ale vieții!”, a mai declarat în încheiere Constantin Cira. (Ana Moise)

 

pietricica turism

Lasă un răspuns