Acasă Actual Absolventul de elită al Școlii Zănești

Absolventul de elită al Școlii Zănești

DISTRIBUIȚI
izotec

Călin Rotaru, șeful de promoție al Școlii Zănești, s-a distins în anii de gimnaziu prin studiu intens, responsabilitate, atitudinea serioasă față de școală. A încheiat o nouă etapă a vieții sale cu media generală 9,87 și dorește să devină elev al Colegiului Național ”Petru Rareș”, la profilul științele naturii.

”Când mă gândesc la anii de gimnaziu îmi vin în minte numai amintiri plăcute alături de cei mai buni colegi. Doamna dirigintă s-a dovedit o persoană excepțională, care ne-a îndrumat spre luarea celor mai bune decizii. Este extraordinar să fii șef de promoție. Niciodată nu m-am gândit că o să ajung în această postură. Am încercat să învăț și să-i fac mândri pe părinții mei”, a declarat Călin Rotaru.

La Evaluarea Națională Călin Rotaru a obținut media generală 8,60. ”Subiectele au fost destul de accesibile. Mă bucur pentru media obținută, deși se putea mult mai bine”, a mai adăugat șeful de promoție.

Prof. Isabela Jinaru, directoarea Școlii Zănești: ”Începând de la grupa mică, atunci când l-am cunoscut prima dată și continuând pe parcursul tuturor celor 12 ani petrecuți în Școala Zănești, Călin Rotaru ne-a demonstrat și ne-a învățat în primul rând ce înseamnă bunul simț, modestia, responsabilitatea, atitudinea serioasă față de școală, muncă, oameni, munca susținută și consecvența. Îl felicit și-i doresc mult succes! Suntem mândri că avem astfel de elevi în Școala Zănești”.

Prof. Mariana Papuc, dirigintă: ”Călin Rotaru, un copil talentat, generos, inteligent. Este elevul care a răspuns totdeauna la cerințele școlii, care a fost totdeauna factorul de echilibru în clasa pe care am avut-o sub îndrumare. Îi doresc mult succes și sunt sigură că va face  cinste familiei din care provine și școlii pe care tocmai a absolvit-o ca șef de promoție”. (Ana MOISE)

pietricica turism

Lasă un răspuns