Acasă Actual Absoventa de elită a Școlii Gimnaziale nr. 1 Bicaz

Absoventa de elită a Școlii Gimnaziale nr. 1 Bicaz

DISTRIBUIȚI
izotec

În cei patru ani de gimnaziu, am învățat că doar prin muncă susținută și devotament îmi pot atinge țelurile. Nu mi-a fost greu să ajung șefă de promoție cu media generală 10 pe anii de gimnaziu, deoarece mi-a plăcut să învăț, știind că, prin școală, îmi asigur un viitor luminos”. Cuvintele aparțin Alissei Ion, cea mai bună elevă a Școlii Gimnaziale nr. 1 Bicaz. Cu media de admitere 9.85, ea a fost repartizată la Liceul ”Carol I” Bicaz , la profilul de matematică-informatică. Este locul în care își dorea să ajungă cu scopul de a se pregăti pentru o viitoare carieră de medic.

Alissa este o tânără dinamică, optimistă, dornică de afirmare, care mereu s-a mobilizat exemplar și a muncit pentru rezultatele deosebite, făcând cinste nu doar unității școlare în care a învățat, ci și familiei și comunității. O definesc mai ales ambiția, hărnicia, curiozitatea și sentimentul responsabilității. Are calități de lider, este meticuloasă în tot ceea ce face,  interacționează bine cu colegii și dascălii, dă dovadă permanent de dorință de perfecționare, oferind garanția că, indiferent ce drum își va alege în viață, va fi unul cu certe împliniri. A învățat mereu la toate materiile, cu ușurință și plăcere, acceptând cu entuziasm provocările diferitelor discipline, atât în timpul orele de curs, cât și la concursuri, olimpiade și în cadrul activităților extrașcolare. De aceea, numele ei apare pe multe diplome obținute la concursuri județene și naționale de limba română, matematică, fizică”, a declarat prof. Roxana Leahu, directoarea adjunctă a Școlii din Bicaz.

Alissa Ion consideră că Evaluarea Națională a fost destul de ușoară, mai ales că la matematică a obținut nota maximă, iar la română a fost notată cu 9.65. ”Le mulțumesc doamnelor și domnilor profesori care m-au îndrumat, în special doamnei profesoare de matematică Roxana Leahu și doamnei profesoare de limbă și literatură română Marinela Humă”.

”Cu siguranță, nu este singura elevă de succes de la Școala Gimnazială Nr. 1 Bicaz, dar am ales să o evidențiez pentru perseverența, receptivitatea și dragostea de cunoștere de care a dat dovadă mereu, fiind clar un model demn de urmat pentru ceilalți”, a conchis prof. Roxana Leahu. (Ana MOISE)

 

pietricica turism

Lasă un răspuns