Acasă Advertoriale Ai aflat? La Gothaer, Iulie este “Luna autoturismelor puternice“!

Ai aflat? La Gothaer, Iulie este “Luna autoturismelor puternice“!

DISTRIBUIȚI
izotec

Sa detii un autoturism in zilele noastre reprezinta un adevarat must-have. Putini sunt cei care aleg sa se deplaseze pe jos ori prin intermediul mijloacelor de transport in comun, balanta atarnand in favoarea celor care prefera sa conduca masina personala, chiar daca ca au de asteptat minute in sir in traficul infernal. Pentru ca autoturismul a reprezentat, dintotdeauna, un bun care implica o investitie serioasa, acesta merita o atentie sporita din partea noastra si garantia ca se afla intr-o stare perfecta de functionalitate pentru a calatori in siguranta.

Asadar, daca esti fericitul posesor al unui automobil, luna aceasta poti beneficia de 20% reducere din prima de asigurare CASCO Masina Mea de la Gothaer! Profita ACUM de reducerea CASCO in luna Iulie pe Gothaer.ro, daca te afli printre cei care detin o masina marca Porsche, Land Rover, Mercedes Benz, BMW, Volvo, Audi, VW, Honda sau Jaguar, cu valoare de nou: max. 120.000 Euro!

Trebuie sa mai stii ca aceasta campanie, Luna autotursimelor puternice,  se desfasoara pana pe data de 31 iulie si se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice. Poti cumpara CASCO Masina mea in sediile Gothaer, pe online pe gothaer.ro sau prin partenerii nostri comerciali.

Iata beneficiile asigurarii CASCO de la Gothaer:

Ca sa te convingi ca masinii tale ii este indispensabila o asigurare CASCO Masina Mea de la Gothaer, in randurile urmatoare, vei putea descoperi 2 dintre cele mai importante avantaje pe care le poti avea, daca alegi sa fii responsabil si sa inchei o polita de asigurare CASCO cu valabilitate de un an, pana la data de 31 iulie 2017:

  1. Ai parte de o acoperire mare de riscuri in polita ta de asigurare:
  • avarii (ciocniri, loviri, derapari si rasturnari ale masinii, pagubele produse de corpuri mobile aflate in interiorul autovehiculului, ca urmare a producerii unui accident rutier, incendiu, trasnet, explozie (inclusiv explozia rezervorului), calamitati naturale, fenomene atmosferice etc.)
  • furt (pierderea/furtul cheilor de la masina, furtul unor parti componente ori a automobilului in sine) si
  • vandalism, autori necunoscuti si animale (distrugerea sau avarierea nejustificata a autovehiculului de catre o persoana sau un grup de persoane, pagube produse de autori necunoscuti sau de animale salbatice etc.);
  1. Asigurarea nu are restrictii in ceea ce priveste nivelul fransizelor inscrise in polita (fransiza 0!);

Asadar, grabeste-te sa prinzi oferta lunii iulie la Gothaer pana la data de 31 a acestei luni, ora 24:00. Fii responsabil si alege inspirat asigurarea CASCO Masina Mea de la Gothaer, cu reducere de 20%!

pietricica turism

Lasă un răspuns