Acasă Actual Comisia de contestații de la Spital s-a recuzat de Negelschi

Comisia de contestații de la Spital s-a recuzat de Negelschi

DISTRIBUIȚI
izotec

După câteva serii de discuții, destul de contondente, la sfârșit de săptămână, au apărut noi informații privind dosarele depuse pentru concursul de manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Respingerea dosarului actualului intermar Liviu Negelschi și a dosarului doamnei Paiu (căsătorită Simionescu) se pare că a generat o situație mai rar întâlnită. Toți componenții comisiei de rezolvare a contestațiilor s-au recuzat din varii motive.

Veronica Vasiliu, de la CJ Neamț, și-a adus aminte de un concurs în cadrul Consiliului Județean, în care o avea contracandidată pe însăși Antonia Carla Paiu și, de aici, un posibil conflict de interese. Doctorul Stelian Ghiță a spus că are interese patrimoniale și s-a dat deoparte, iar Ana Axintoaie, al treilea membru al comisiei, a decoperit că are rude în spital. În felul acesta, sarcina de a soluționa contestațiile depuse revine unei noi comisii, formate din Constantin Oprea, director în DSP Neamț, și două funcționare de la Consiliul Județean, Nicoleta Buzenchi și Irina Postolică. (V.B.)

 

pietricica turism

Lasă un răspuns