Acasă Actual Horoscop 6-12 iulie: Atenție la ceea ne dorim, că se împlinește!

Horoscop 6-12 iulie: Atenție la ceea ne dorim, că se împlinește!

DISTRIBUIȚI
izotec

În gândirea antică hindusă și chineză, sexualitatea este concepută ca fructul, sămânța sacră aflată la originile lumii. Era, pentru acest motiv, inclusă în zona sacrului, în timp ce, pentru moderni, a devenit un teren ultraspeculat al profanului, adesea grosier. Anticii i-au dedicat temple, ritualuri, au integrat-o psihic în ordinea naturală a lucrurilor, ridicând interdicțiile, dar păstrând ceea ce este esențial pentru existența sa, misterul.

Pierderea excesivă și inutilă a acestei energii nu interesează doar morala publică, până la urmă și aceasta relativă, fiind dependentă de tradiții și cultură – ci diminuează, scade, ruinează potențialul germinativ sau procreativ, vital și intelectual, al ființei umane și, deci, al unei nații” – Dumitru Constantin Dulcan, ”Inteligența materiei”.

* Berbec

Aplauze și recompense pentru munca bine făcută sunt aduse de Luna Plină din 8- 9 iulie. Fiind zi de week-end, s-ar putea ca efectele să fie simțite de nativi într-o zi de lucru, precum vineri, 7 iulie, sau luni, 10 iulie. Această Lună Plină cade în Capricorn, deci ”ferice” de nativii care au parteneri născuți în această zodie!

Berbecii pot obține o promovare pentru rezultatele lor sau pot fi recomandați unor alte persoane pentru a colabora. Cei mai mulți dintre Berbeci nu au depășit frica nativă, astfel că ei pot pierde o mulțime de șanse în această perioadă.

Creativitatea și inspirația, ingredientele perfecte pentru romantism, merg mână-n mână datorită Soarelui și lui Venus.

* Taur

Bani proveniți dintr-o călătorie, de afaceri sau de plăcere, aduce Luna Plină, care cade în Capricorn pe 9 iulie. Poate fi vorba de vânzarea unor imobiliare, de stabilirea unei relații erotico-financiare, dar să nu se înțeleagă că este vorba de servicii plătite. Câteodată, plăcerea se poate întâlni cu profitul fără implicații emoționale.

Apariția lui Neptun deasupra cerului Taurilor le aduce acestora inspirație. Ei își pot stabili cartierul general, chiar dacă pentru câteva zile, în apropierea unei ape, a unui lac. Dacă, în apropiere, se zăresc și munții, lucrurile devin  aproape de perfecțiune pentru Tauri.

Exploratorii zodiei își pot alege acum peșteri sau locuri subterane de vizitat. Pluton se apropie de această Lună Plină, oferind condiții pentru descoperirea minunilor ascunse celor mulți.

* Gemeni

Banii par să fie traseul de urmat și în această perioadă pentru Gemeni. Dacă ne amintim că Luna Nouă, în Rac, din 23 iunie, a fost pozitivă financiar, Luna Plină din 8-11 iulie merge în același sens. Capricornul este semnul unde se reflectă acum această Lună Plină. Gemenii se pot orienta către o mărire de salariu, către renegocierea unor contracte, pe motiv că s-au scumpit materiile prime, sau se pot orienta către un alt job. Toate cu scopul de a păstra robinetul deschis al ”conductei cu bani”. Este unul dintre cele mai bune momente financiare din 2017 pentru nativi.

Venus traversează Gemenii până pe 31 iulie cu efecte devastatoare pentru persoanele care intră în contact cu nativii. Ei vor fi iubiți, curtați, alintați. Atenție, Gemeni aflați într-o relație! Acum e foarte ușor de ”călcat strâmb”!

* Rac

Curajul, energia, noi inițiative sunt doar câteva aspecte ale personalității Racilor în iulie, datorită prezenței lui Marte în semnul lor. În această perioadă nativii vor găsi suport, sprijin în oameni, în persoane care le vor aprecia și aproba ideile.

Partenerul lor de afaceri sau de dragoste va fi motiv de discuție în această perioadă. Totul se datorează Lunii Pline din 9 iulie, care cade în Capricorn. Luna se află în conjuncție cu Pluton pe 9-11 iulie. Se recomandă evitarea sau diminuarea conflictelor cu partenerii Racilor. Pluton înclină centrul de putere împotriva lor, deci Racii trebuie să devină diplomați și nu războinici.

* Leu

Soarele și Neptun formează un unghi ideal pe 6 iulie, cu efecte pentru încă vreo 3-4 zile. Sunt zile în care nativii se pot simți inspirați să creeze, să-și găsească dragostea sau să sărbătorească cu cineva special.

Proiectele la care lucrează acum Leii se apropie de finalizare. Luna Plină, în Capricorn, din 9 iulie, ajută nativii la finalizarea lucrului lor, dar și la obținerea recompenselor pentru asta. Leii care nu aveau de lucru pot afla acum cum își vor petrece o parte din vară.

Capricornul este semn de bani, astfel că Leii se pot gândi la credite sau la o negociere importantă.

* Fecioară

Marte se deplasează acum prin Casa speranțelor și dorințelor nativilor din Fecioară. Este un moment bun acum pentru ei să se distreze, având în vedere că sunt lucrătorii zodiacului. Până pe 20 iulie, Fecioarele își pot găsi momente de relaxare, petreceri, călătorii, chiar dacă încă lucrează. Nativii singuri sau care se sfiesc să-și mărturisească dragostea au aliat Luna Plină, din 9 iulie, care cade în Capricorn. Pluton se află în conjuncție cu această Lună, astfel că partenerul cunoscut sau dorit întinde o mână de ajutor nativilor timizi. Soarele le oferă curajul necesar pentru a verbaliza cu persoana despre propriile lor sentimente. Ceea ce este mare lucru pentru o Fecioară!

* Balanță

Marte se află în Casa carierei și a onorurilor profesionale a Balanțelor, până pe 20 iulie. Dacă acest aspect este legat, asociat și cu faptul că, pe 6 iulie, Neptun formează un unghi frumos cu Soarele, Balanțele se află pe val. Pe valul creativității, al ideilor noi, trăsnite, dar profitabile. Toate acestea se răsfrâng pozitiv asupra imaginii nativilor la serviciu.

Simultan cu dezvoltarea pe plan profesional, atenția nativilor se îndreaptă spre propria familie. Luna Plină, în Capricorn pe 9 iulie, luminează Casa de acasă a Balanțelor. Pluton guvernează lucrurile care se petrec în subteran, în spatele cortinei, iar Pluton se află în conjuncție cu Luna Plină. Atenție la bârfele vecinilor sau a mamei soacre!

* Scorpion

Perioada este optimă pentru călătorii. Marte se află în Casa oamenilor și a locurilor străine a nativilor. Cum află puțin timp liber, Scorpionii pot pleca departe, atât cât îi ține bugetul sau chiar mai mult. Aceste călătorii pot fi interpretate, pentru o categorie destul de mică dintre nativi, drept acte de emigrare. Un alt aspect pe care îl aduce Marte nativilor sunt progresele în domeniul academic. Studenții zodiei, cei care urmează cursuri de calificare, de specializare, le pot finaliza acum, cu succes. Sau pot începe acum un curs.

Luna Plină din 8-12 iulie aduce nativilor putere de negociere a unui contract, care se va finaliza în favoarea lor.

* Săgetător

Marte se află în Casa banilor altor persoane a Săgetătorilor. Că se împrumută de la partenerul de viață, de la serviciu sau de la bancă, Săgetătorii se cred finanțiști. Ei doresc să investească, să cumpere acum pentru a vinde mai târziu, să mânuiască banii altora.

O notă suplimentară aduce Luna Plină, care cade în Capricorn pe 9 iulie. Această Lună Plină luminează Casa de economii și cheltuieli personale a Săgetătorilor. Sunt scadente facturi, impozite, taxe, amenzi. Nativii nu trebuie să întârzie plata acestora, nu trebuie să caute motive să nu le plătească. Altfel, aceste cheltuieli inerente se vor transforma în scurgeri masive de numerar.

* Capricorn

În această perioadă, se pune accent pe relațiile Capricornilor. Este vorba de relația cu partenerul de viață, relațiile la serviciu, cu șeful. Marte se află în Casa parteneriatelor nativilor. Orice poate însemna un contract acum pentru Capricorni, în relațiile pe care ei le au. Iar contractele stipulează drepturi și obligații. Fericirea nativilor vine acum din echilibrarea acestor două capitole importante din structura unui contract.

Luna Plină din 9 iulie cade în semnul nativilor. De menționat că această Lună Plină este în conjuncție cu Pluton. Se recomandă moderație în tot ceea ce întreprind nativii acum, fără exagerări. Vremuri ca acestea dezvăluie adevăratul caracter al Capricornilor.

* Vărsător

Marte oferă stabilitate și rutină nativilor până pe 20 iulie. Planeta energiei aduce ceea ce au nevoie mai mult acum Vărsătorii, mai ales cei care stau cu gândul la concedii, dar au de finalizat proiecte la termen. Acum este un moment bun pentru ei să stabilească noi relații cu clienții lor, să le propună noi produse. Contractele trebuie încheiate ferm până la sfârșitul anului.

Neptun aduce câteva idei, din care se poate obține un profit bun, pe 6 iulie. Luna Plină din 9-12 iulie vine cu odihnă. Weekendul cu Lună Plină poate fi fructificat de Vărsători într-o minivacanță de odihnă, într-un loc liniștit.

* Pești

Până pe 20 iulie, Peștii se pot bucura de dragoste. Se recomandă să se meargă în ritmul stabilit de astre, măcar atât cât se poate, cât permite viața în această lume. Marte oferă energia și disponibilitatea nativilor care sunt singuri de a găsi pe cineva nou, o persoană cu care să își împartă singurătatea. Pe 6 iulie, Neptun deschide latura poetică a Peștilor. Este o zi minunată pentru romantism.

Luna Plină luminează Casa speranțelor pe 9 iulie. Astrologia antică precizează că Luna Plină în această Casă ajută la materializarea dorințelor puternice. Deci, atenție la ceea ne dorim, că se împlinește!

pietricica turism

Lasă un răspuns