Acasă Actual Lovitură de imagine pentru PSD Neamț: un ministru va fi membru de...

Lovitură de imagine pentru PSD Neamț: un ministru va fi membru de partid în Neamț

DISTRIBUIȚI
izotec

Considerată la nivel central ca fiind una dintre cele mai puternice și loiale organizații lui Liviu Dragnea, PSD Neamț este pe cale să de o lovitură ce poate fi considerată de imagine. Noul ministru al IMM-urilor, tânărul Ilan Laufer, se pare că va activa ca membru de partid în organizația din Neamț, ceea ce însemnă, pentru cei care cunosc cât de cât cutumele de partid, că el este arondat organizației locale iar funcția sa face parte dintre cele pe care organizația le-a primit datorită rezultatelor de la alegeri și a poziției privilegiate a lui Ionel Arsene în relația cu Liviu Dragnea.

Ilan Laufer,a fost secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din guvernul Grindeanu. Este absolvent de educație fizică și are mai multe proprietăți imobiliare în Capitală și în jurul acesteia. El a făcut parte, de pe poziția de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism din guvernul Ponta.

Ca om de afaceri a deținut firma de consultanță în imobiliare H&L Retail Group, iar în Republica Moldova a coordonat relansarea Centrului Comercial „Grand Hall” și s-a implicat și în afaceri cu cosmetice.

Pe plan personal are motive de mândrie pentru cariera de fotomodel care l-a propulsat în lumea de fițe a Bucureștiului, alături de personaje precum Cătălin Botezatu, lume care trăiește de multe ori cu ajutorul tabloidelor. (V.B.)

pietricica turism

Lasă un răspuns