Acasă Actual Târgu Neamț: Consilierul Ilie Vițelaru și despărțirea de trecut

Târgu Neamț: Consilierul Ilie Vițelaru și despărțirea de trecut

DISTRIBUIȚI

Joi, 27 iulie, în ședința ordinară a Consiliului Local Târgu-Neamț, a fost validat mandatul de consilier local al domnului Ilie Vițelaru, care a înlocuit-o pe doamna Ramona Amarinei, în urma demisiei acesteia din motive personale. După depunerea jurământului, primarul Daniel Harpa a ținut să-l felicite pe noul consilier: “Domnul Vițelaru este reprezentantul cartierului Blebea și am încredere că va aduce un plus de valoare. Îi urez bun venit și mult succes!”.

Ilie Vițelaru ne-a oferit câteva detalii despre dânsul și despre problemele comunității pe care o reprezintă : “Am lucrat mulți ani la butelii, la PECO. Am făcut școala la Timișoara, am lucrat în mai multe domenii. Am avut acasă și magazin mixt și crâșmă. Am lucrat chiar și la Volvatir. La Blebea o perioadă de timp nu s-a făcut nimic și sunt multe probleme, mai ales când vin calamitățile naturale. Dar avem nădejde în domnul primar Harpa. Cetățenii din Blebea vor asfalt. Școala e în paragină. Sper să fiu un om activ în Consiliul Local. Deocamdată, sunt la început. Ca și consilier local, o să mă zbat să aduc bani de la primărie pentru necesitățile locuitorilor din Blebea”.

Cunoscut fiind faptul că a fost mulți ani alături de fostul primar Decebal Arnăutu, un susținător al fostului edil în multe campanii electorale, l-am întrebat pe domnul Vițelaru în ce relații mai este cu acesta: “Domnul Arnăutu îmi este și un pic de rudă. I-am cununat un nepot. Însă, tot domnul Arnăutu a promis marea cu sarea pentru cartierul Blebea și nu a făcut nimic. De fiecare dată când venea, așa spunea: «V-am făcut podul și canalizarea!» Dar conform proiectului canalizarea trebuia extinsă cu 500 de metri după pod. Ceea ce nu s-a făcut. Haideți, că nu vreau să mai vorbesc despre Arnăutu”. (C.T. STURZU)

pietricica turism

Lasă un răspuns