Acasă Actual Din dragoste pentru arta plastică – Neamț Creativ I (2017). Galerie foto

Din dragoste pentru arta plastică – Neamț Creativ I (2017). Galerie foto

DISTRIBUIȚI
izotec

Marți, 8 august, la Biblioteca Județeană “G.T. Kirileanu” Neamț, a avut loc deschiderea oficială a Concursului Internațional de Arte plastice pentru Copii -NEAMȚ CREATIV I – 2017. A urmat vernisarea expoziției de pictură și caligrafie chineză China Art  realizată și prezentată de către Simply Art School din Hong Kong, China.

”Vă mulțumesc că ați ales să fiți alături de noi și vă dorim o ședere plăcută la Piatra Neamț. Este un proiect realizat de Asociația Culturală Arte. Ro în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț. Ne aflăm la prima ediție și acest festival are loc în urma unei expoziții de mare amploare intitulată ”Piatra Neamț Creativ” desfășurată la finele anului trecut. Suntem foarte fericiți că am avut șansa să realizăm acest proiect cu participarea directă a câștigătorilor”, a declarat prof. Cristina Spânache Petrariu, președintele Asociației Culturale Arte. Ro.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mihaela Mereuță, directoarea Bibliotecii ”G.T. Kirileanu”, i-a felicitat pe organizatori și participanți. ”Ne bucurăm că sunteți aici și astfel creați o punte de legătură între continente, între cultură, artă și comunicare transformând Biblioteca ”G.T. Kirileanu” într-o bibliotecă multiculturală”.

Expoziția-flash și decernarea premiilor concursului “Neamt Creativ I, 2017”, vor avea loc sâmbătă, 12 august, la Muzeul de Istorie Piatra Neamț. (Ana MOISE)

 

pietricica turism

Lasă un răspuns