Acasă Actual Horoscop de august: Plăceri senzuale și călătorii de toate felurile

Horoscop de august: Plăceri senzuale și călătorii de toate felurile

DISTRIBUIȚI
izotec

”Cantitățile de precipitații la nivel global vor crește, se vor înregistra mari diferențieri regionale. De asemenea, vor crește amplitudinea și frecvența precipitațiilor extreme, datorită evaporării crescute a apei oceanice, și va crește frecvența secetelor, din cauza temperaturilor ridicate și evaporărilor care nu vor putea fi compensate de volumul precipitațiilor. În Europa se va produce o scădere a cantităților de precipitații în sudul și sud-estul continentului și o creștere a acestora în nordul continentului, ceea ce va determina creșterea potențialului hidroenergetic în nord și scăderea acestuia în sud” – Anca Popa, Ion Cătălin Nițu, Ministerul Apărării, 2008.

* Berbec

Interesele altora și familia vor fi preocupările nativilor în august. Cariera va fi promovată prin intermediul contactelor sociale. Jupiter ajută la formarea de parteneriate având ca suport dragostea, în special pentru Berbecii singuri. Sănătatea și vitalitatea sunt la cote înalte în această lună.

Inițiativele personale nu au prea mare succes în august. Cooperarea și parteneriatele sunt calea către succes. În această lună, Mercur retrograd oferă nativilor posibilitatea de a se înțelege pe ei mai mult, de a-și accepta neputințele.

După 23 august, afacerea condusă de Berbeci va crește, în special datorită relațiilor pe care aceștia și le-au făcut la diferite întâlniri relaxante. După data de 16 august, se pot angaja oameni noi.

* Taur

Casa carierei nativilor este umbrită de Casa familiei Taurilor în august. Nativii au misiunea de a se concentra asupra problemelor casnice și asupra păstrării armoniei în relațiile lor.

Pentru că, în această lună, cele mai multe dintre planete se află concentrate în partea vestică a diagramei nativilor, rezultă că Taurii trebuie să ceară ajutorul pentru a-și atinge obiectivele de viață.

Nativii care se află în căutarea unui loc de muncă în această lună vor avea succes.

Deciziile privind investiții sau achiziții mai pot aștepta, pentru că Mercur este acum retrograd. În schimb, multe dintre datoriile vechi ale nativilor pot fi ștersese acum, datorită aportului de cash.

* Gemeni

Casa familiei Gemenilor este foarte puternică în august. Accentul cade acum pe rezolvarea problemelor interne și pe consolidarea puterii psihologice a nativilor.

Prezența lui Mercur în Leu în această lună va ascuți abilitățile de comunicare ale nativilor. Gemenii care lucrează în marketing, dar și cei din domeniile academice vor fi pe val în această lună.

Cariera nu este punctul forte acum, mai ales din cauza mișcării retrograde a lui Mercur. Pot apărea întârzieri în afaceri.

Unii Gemeni pot compensa aceste neajunsuri, prin împrumuturi făcute în mod inteligent. Prezența Lunii în Casa banilor nativilor favorizează stabilitatea financiară.

După 17 august, viața romantică a Gemenilor își intră în drepturi. Într-un mod senzual. Pentru unii, cu vești despre venirea unui bebe.

* Rac

Casa familiei Racilor devine dominată după jumătatea lui august. Aspectele planetare sunt benefice pentru relații. Probabil Racii vor avea parte de căsătorii și nașteri.

Unii din nativi vor cheltui destul de mult pentru înfrumusețarea locuinței, iar aceasta va arăta formidabil.

Mercur retrograd îi ajută pe Raci la realizarea de strategii în afaceri, pentru luna august, dar și pentru următoarele două luni. În august, nativii vor avea ajutorul unor noi investitori, care le vor susține afacerea și nu îi vor transforma pe Raci în sclavi.

Carisma este la cote înalte în această lună. Racii atrag persoanele de sex opus într-un mod hipnotic. August este o perioadă fastă pentru nativele zodiei dacă doresc să conceapă un copil.

* Leu

Planetele se concentrează în zona estică a horoscopului Leilor în august. Acum este momentul pentru ei să-și decidă prioritățile și să se concentreze, să acționeze cu perseverență pentru a atinge obiectivele.

Soarele în Leu îi ajută pe nativi să depășească toate obstacolele. Nu este necesară utilizarea farmecului personal sau utilizarea relațiilor lor pentru asta. Leii vor fi urmați de ceilalți dacă abordează modul corect de rezolvare a problemelor.

Plăcerile sexuale ale Leilor vor fi diverse în august. Ei au nevoie de un filtru, pentru a urma doar acele plăceri care îi înalță, care îi ridică în al nouălea cer și nu acele voluptăți care îi aruncă în brațele lui Hades.

* Fecioară

Viața de familie și problemele de la serviciu trebuie tratate cu aceeași atenție în august.

După 16 august, Mercur retrograd oferă Fecioarelor o putere deosebită, mai ales în acele acțiuni independente. Nativii posedă o forță interioară peste medie, atunci când doresc să acționeze fără ajutorul, sprijinul sau consilierea celor cu care erau obișnuiți. Acum este momentul optim pentru Fecioare să-și proiecteze viața după detaliile, specificațiile lor. Dacă aceste legi interne ale nativilor nu încalcă Legile Divine, lucrurile se vor materializa în favoarea celor mai încrezători dintre ei.

Venus în Fecioară îi ajută pe nativi să-și îmbunătățească aspectul. După 23 august, nativii au numeroase ocazii de a se complace în plăceri senzuale.

* Balanță

Nativii zodiei vor avea de lucru în august cu menținerea echilibrului dintre ambițiile exterioare, lumești, și armonia, plinătatea, satisfacția interioară, dar și cu problemele psihologice.

Pentru că majoritatea planetelor se adună în jumătatea estică a diagramei nativilor în august, Balanțele vor trăi curajul, încrederea la un alt nivel. Este bine de evitat compromisurile, în această lună, dar nu numai.

Faptul că, în august, Jupiter și Venus își fac simțită prezența în zodia Balanței le induce nativilor rezonanțe cu cele mai bune lucruri din viața lor, care sunt sau vor fi prezente.

Apar oportunități de călătorii de afaceri în străinătate. Chiar dacă nativii vor munci din greu, recompensele vor fi pe măsură.

* Scorpion

Autonomia și spiritul întreprinzător manifest sunt atuurile lor în august, cu condiția să le urmărească și să le realizeze.

În august, este momentul pentru reordonarea priorităților Scorpionilor. Odată realizată corect ierarhia, nativii trebuie să se țină de realizarea lor. Nu este nevoie ca ei să ajungă la compromisuri în august pentru realizarea obiectivelor proprii. Scorpionii sunt capabili să-și imprime ideile în gândurile altora și să-i atragă de partea lor.

Saturn în Casa carierei nativilor îi ajută în cariera profesională și adaugă echilibru în abordarea aspectelor profesionale. Este benefic pentru nativi dacă ascultă sfatul seniorilor în probleme de carieră.

Banii nu sunt o problemă în august, iar asta îi determină pe Scorpioni să cheltuiască ostentativ.

* Săgetător

Planetele aduc o undă benefică în casa și familia Săgetătorilor în august. Este un ajutor astral binevenit, deoarece problemele profesionale tind să le ocupe nativilor tot timpul în această lună.

Casa călătoriilor în străinătate și Casa educației sunt foarte luminate în  august. Călătoriile în scopurile comerciale, de muncă, sunt recomandate în această lună pentru Săgetători. Astrele favorizează deschiderea către domeniul spiritual acum. Unii dintre ei se pot orienta către cursuri universitare, pentru a-și completa studiile sau pentru o nouă specializare.

Pentru investitorii zodiei, se cuvine remarcat că investițiile în metale prețioase și în industria de divertisment le pot aduce profituri. Saturn se ocupă, și el, de asta.

* Capricorn

Casa carierei nativilor din Capricorn devine puternică după 17 august, iar Casa familiei devine mai neajutorată. Venus și Jupiter în Casa carierei nativilor în august le îmbunătățește perspectivele pe plan profesional. Ei avansează în carieră cu ajutorul familiei. Pe de altă parte, familia și aspectele psihologice tind să fie ”date la spate” de Capricorni, cu efecte nu foarte plăcute pe viitor. Altfel spus, astrele predispun, nu dispun. Voința nativilor nu este unul din punctele lor forte, atunci când este vorba de autodisciplină. Dar acest lucru trebuie să se schimbe!

Situația financiară a nativilor are aspecte pozitive după 23 august. Sunt optime călătoriile în scop business.

* Vărsător

Nadirul horoscopului nativilor din Vărsător cuprinde majoritatea planetelor la început de august. Astfel, cariera, ambițiile lumești le vor domina aspectele familiale și emoționale.

Casa familiei Vărsătorilor este activă în august. Ei trebuie să se dedice acesteia, chiar dacă au alte impulsuri, trăiri.

Mercur este favorabil artiștilor zodiei, care pot produce opere frumoase, încântătoare în această lună, dacă reușesc să se detașeze de propria persoană și de gândurile și vorbele altora despre ei.

Marte în Casa familiei Vărsătorilor le afectează acestora viața de familie. Planificarea unui copil trebuie făcută foarte atent acum. Saturn încetinește mersul relațiilor de dragoste ale nativilor. Vărsătorii caută oameni spirituali pentru o relație romantică.

* Pești

Casa altora sau, mai bine zis, Casa grijilor altora este foarte activă în august. Peștii se îngrijesc de alții, în detrimentul propriei persoane. Ei trebuie să învețe lecția sacrificiului de sine, care nu se confundă cu acțiuni de tip suicidal. Se recomandă cooperare, colaborare, flexibilitate în relațiile cu alte persoane.

Majoritatea planetelor se mută spre Mijlocul Cerului al horoscopului. De aici rezultă că Peștii se pot ocupa de problemele interioare până pe 23 august, apoi se pot orienta către aspectele profesionale.

Partenerul de viață sau persoana de care nativii sunt îndrăgostiți îi ajută în probleme fiscale. Banii sunt ușor disponibili pentru diferite investiții.

pietricica turism

Lasă un răspuns