Acasă Actual Nadia Harpa, șefă la Casa de Asigurări de Sănătate Neamț

Nadia Harpa, șefă la Casa de Asigurări de Sănătate Neamț

26
0
DISTRIBUIȚI
pietricica turism

Noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Neamț este doamna Nadia Elena Harpa, nimeni alta decât soția primarului de Târgu-Neamț. Doamna Harpa a fost numită pe funcție acum câteva zile, după ce o scurtă perioadă de timp a fost consilier juridic în cadrul aceleași instituții publice.

Doamna Nadia Harpa este de profesie avocat, iar înainte de a deveni consilier juridic la CAS Neamț s-a suspendat din Baroul Neamț, unde de altfel, este membru din anul 2000.

Soția primarului de Târgu-Neamț, Daniel Harpa a fost o persoană discretă în peisajul public, afișându-se alături de soțul ei, doar în câteva momente, în ziua alegerilor din campaniile electorale sau la unele evenimente culturale majore din urbe.

Contactat telefonic, primarul Daniel Harpa a confirmat numirea soției sale la șefia CAS Neamț, dar nu a dorit să dezvolte subiectul: „Într-adevăr, așa este. A fost numită la șefia CAS Neamț, dar nu știu prea multe detalii. Oricum, este o funcție solicitantă și va avea o mare responsabilitate. Îi doresc mult succes și am încredere că va avea realizări”.

C.T. STURZU

 

Lasă un răspuns