Acasă Actual Cine-l onorează și girează pe unicul Vasile Ouatu?

Cine-l onorează și girează pe unicul Vasile Ouatu?

DISTRIBUIȚI
izotec

Magazinul Unic, construit de comuniști și preluat în stilul capitalismului sălbatic chiar de tovarășii transformați în oameni de afaceri, este într-un fel de sărbătoare. Că momentul sărbătorii se suprapune peste zile de naștere sărbătorite tot pe banii acționarilor, este o problemă internă. Că scandalul este la el acasă în fiecare seară, ar trebui să fie o problemă a comunității, dar comunitatea nu are pile, nici cunoștințe, nici relații. Și, deși magazinul s-a construit din banii comunității, beneficiul a ajuns la băieți deștepți, specialiști în închirieri de spații aducătoare de venituri imense, greu de cuantificat în contabilitate.

Ca orice sărbătoare care se respectă, cea de la UNIC se vrea încununată cu un banchet la care să participe cât mai multă lume, dar în special oficialități, de la județ, de la primărie, de pe la servicii deconcentrate, inclusiv de la instituții de forță.

Cum de ani buni dosarele ce privesc Unicul și unicul său conducător sunt cunoscute cam de toate oficialitățile, deoarece se referă la fapte care ar cam intra în sfera de interese a multor deconcentrate și nu numai, rămâne întrebarea câți dintre șefii lor vor participa la petrecere, girând în felul acesta activitatea patronului Valică Ouatu. (V.B.)

P.S.: Pe surse, a circulat zilele trecute povestea că ANAF-ul, poliția, ITM-ul și o altă instituție de control ar fi venit neinvitați la petrecere. Probabil că este, iar, doar o bârfă răutăcioasă.

pietricica turism

2 COMENTARII

  1. Unicul Vasile Ouatu nu tine la comunitate din imprejurime…Locuiesc chiar pe strada Ana Ipatescu Strada din spatele Contrului Comercial Unic…Multe lucruri “frumoase” se petrec chiar in spatele lui ..Cum ar fi: In sezonul alegerilor Cum ar fi cele pentru Primar la care a participat chiar si domnul Ouatu in spate se oferea gratuit Rromilor nevoiasi ulei zahar carne etc ..Pentru stamlila pe partidul lui sau chiar pentru el pt. Iesi primar sau vice ( la ce a candidat) In timpul weekendului cand lumea ar trebui sa se odihneasca pt a putea o noua saptamana de munca Muzica si zgomotul infernal de tipete bete de pe terasa Cucosului de aur..este un chin…Sa nu mai spunem de persoanele ce ajung sa lucreze pt el..sunt tratate ca ultimii oameni..jigniri ..injuraturi toate ca pe timpul cand si’a luat proprietate complexul..

Lasă un răspuns