Acasă Actual FOTO Cristinel Prisacaru – expoziție personală la Roman

FOTO Cristinel Prisacaru – expoziție personală la Roman

DISTRIBUIȚI
izotec

Recent, pe simezele Rom Art Gallery, a fost  vernisată expoziția personală a artistului plastic Cristinel Prisacaru. Romașcanul a urmat cursurile Liceului de Arte ”Victor Brauner” din Piatra Neamț, elev al maestrului Ștefan Potop, apoi cursurile Universității de Arte Plastice ”George Enescu” din Iași, specializarea Artă monumentală. A participat la foarte multe expoziții de grup, la mai toate taberele de creație organizate de Filiala Neamț a Uniunii Artiștilor Plastici din România și a avut și  câteva expoziții personale.

Expoziția de la galeria romașcană cuprinde lucrări de pictură și grafică. La vernisaj au participat criticul și scriitorul Lucian Strochi, care a făcut și prezentarea, artistul plastic Florin Zaharescu, doamna viceprimar Roxana Iorga, artiști plastici, scriitori, oameni de cultură.

Această prezentare necesită JavaScript.

Referindu-se la opera de până acum a pictorului Cristinel Prisacaru, Lucian Strochi a spus, printre altele: „În grafică are un imaginar debordant, și mă refer în special la «himerele» lui. Iar, fiind «frescar», artistul nostru de azi este un maestru în a face o pictură care mimează mozaicul. Și el ar trebui să-și breveteze tehnica absolut remarcabilă.”

În prezent, artistul plastic Cristinel Prisacaru este profesor la Șoala de Arte din Roman. (D.A.)

pietricica turism

Lasă un răspuns