Acasă Advertoriale FOTO “Miss fată de nemțean” ediția 2017

FOTO “Miss fată de nemțean” ediția 2017

DISTRIBUIȚI

În cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Târgu-Neamț, a avut loc cea de-a treia ediție a concursului de frumusețe ”Miss fată de nemțean”. Cu sprijinul primăriei orașului, organizatorul concursului, domnul Marius Barna, a reușit să aducă pe scena din Parc Cetate 11 frumuseți locale, care au impresionat toată suflarea prezentă sâmbătă, 9 septembrie.
Concursul ”Miss fată de nemțean” a avut și un juriu pe măsură, compus din consilierii locali Elena Ciorsac și Paul Borș, Claudia Cozma, Cristina Petreanu, reprezentantul primăriei, topmodelul Andreea Stănoaia, Alexandra Georgiana Cioacă, câștigătoarea concursului de anul trecut, care au avut o misiune dificilă în a desemna câștigătoarele. Dar până la urmă, juriul a decis.

Domnișoara Sara Grigoraș din Pipirig a câștigat concursul de miss.

Locul al doilea a fost ocupat de Paulina Tănase, din Oglinzi și locul al treilea a fost ocupat de Patrizia Lupuleasa, din Târgu-Neamț. Câștigătoarele au primit ținute vestimentare și cursuri de modelling gratuite. De altfel, toate candidatele au primit premii constând în produse cosmetice.

Cele trei câștigătoare au fost premiate de primarul Daniel Harpa și președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

(C.T. STURZU)

pietricica turism

Lasă un răspuns