Acasă Actual GALERIE FOTO Carla’s Dreams a rupt gura Târgului

GALERIE FOTO Carla’s Dreams a rupt gura Târgului

DISTRIBUIȚI
izotec

Sâmbătă, 9 septembrie, manifestările dedicate Zilelor Orașului Târgu-Neamț au adunat în Parcul Cetate mii de oameni dornici să vadă surprizele pregătite de administrația locală. Încă din timpul zilei, spectacolele tinerelor talente locale și ceaunele fermecate presărate cu bere și vin din belșug au umplut terasele de mușterii. Tochitură, oaie la proțap, frigărui, ciulama, grătare, pui la rotisor în simbioză cu muzica populară și ușoară au creat o atmosferă câmpenească și deosebit de prietenească.

Această prezentare necesită JavaScript.

Spre seară a venit rândul frumuseții și eleganței să se lase admirate de public. Concursul “Miss fată de nemțean” a stârnit ropote de aplauze, dacă ținem cont de superbele domnișoare care și-au etalat frumusețea pe scenă. Juriul (compus din consilierii locali Elena Ciorsac și Paul Borș, Claudia Cozma, Cristina Petreanu, reprezentantul primăriei, top-modelul Andreea Stănoaia, Alexandra Georgiana Cioacă, câștigătoarea concursului de anul trecut) a avut o misiune dificilă în a desemna câștigătoarele.

O data cu lăsarea serii și-au făcut simțită prezența și oficialitățile locale și județene, în frunte cu Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, primarul Daniel Harpa cu soția, deputatul Dan Andrușcă și alții. Totodată, sute de tineri se îndreptau spre scenă, în speranța că vor fi mai aproape de idolii lor. Celebra trupă Carla’s Dreams a fost vedeta serii. Așa cum era de așteptat, a oferit un concert incendiar, ce nu va fi uitat prea curând. Nici măcar de polițiștii naționali, polițiștii locali și jandarmii care au făcut cu greu față numărului mare de mașini ce se întindea până aproape de spital, cât și pe străzile adiacente Parcului Cetate. (C.T. STURZU)

pietricica turism

Lasă un răspuns