Acasă Actual GALERIE FOTO Zilele Orașului Târgu-Neamț la final

GALERIE FOTO Zilele Orașului Târgu-Neamț la final

DISTRIBUIȚI
izotec

Duminică, 10 septembrie, în ultima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Târgu-Neamț, locuitori ai urbei, dar și ai comunelor limitrofe și-au luat rămas bun de la această ediție încununată cu succes.

Dacă în primele două zile ale manifestărilor mii de oameni au putut petrece alături de artiști consacrați ai muzicii românești (Maria Dragomiroiu, DJ Preoject, Carla’s Dreams) și de talentele locale, în perfectă simbioză cu mâncărurile tradiționale din ceaunele fermecate, în ultima zi aceștia s-au putut bucura de o expoziție de flori de vânzare, cicloluție, muzică populară, muzică folk și muzică ușoară interpretată de artiști locali, ca Elena Ioniță sau Răzvan Cucoș, spectacole de dansuri moderne și contemporane, dar și majorete oferite de trupe de fetițe. Seara i-a adus în fața miilor de spectatori pe Randi și Morris.

Această prezentare necesită JavaScript.

Printre sutele de clienți ale teraselor din Parc Cetate au putut fi zărite și figuri publice, printre care primarul Daniel Harpa, președintele CJ, Ionel Arsene, consilieri locali, șefi de instituții publice, profesori, cât și părinții edilului de Târgu-Neamț. Familia Harpa senior ne-a oferit și câteva impresii despre manifestările organizate de fiul lor: „Mă bucur că a venit atâta lume la aceste manifestări. Oricum, diferența între zilele unei comune și zilele unui oraș sunt mari. La comune se ascultă mai multă muzică populară, în timp ce la oraș sunt mai mulți tineri și se ascultă muzică modernă. Sper ca lumea să fie mulțumită și e bine că și această ediție s-a terminat frumos. Fiul meu m-a invitat să vin vineri seara la concertul Mariei Dragomiroiu, știind că-mi place cum cântă, dar nu am putut veni”.

Spre seară, tineretul și-a putut vedea live idolii: Randi și Morris, care au oferit un spectacol incendiar. Ziua de duminică s-a încheiat cu jocuri de laser, spre bucuria celor prezenți, care nu se mai lăsau duși din Parc Cetate. (C.T. STURZU)

pietricica turism

Lasă un răspuns