Acasă Actual Horoscop 21-27 septembrie: Urmează patru săptămâni sub semnul lui Venus

Horoscop 21-27 septembrie: Urmează patru săptămâni sub semnul lui Venus

DISTRIBUIȚI
izotec

Inocența, candoarea, puritatea copiilor vin din faptul că, la ei, corpul astral nu este încă dezvoltat. Iată, deci, o nouă explicație a cuvintelor lui Iisus: ”Dacă nu veți deveni copii, nu veți intra în Împărăția Domnului”. Copilul va intra în Împărăția Domnului, pentru că nu are un corp astral umflat, buhăit, care să-l împiedice să intre acolo. Toate viciile, patimile transformă corpul astral într-o ”cămilă” și-l face incapabil să acceadă la regiunile sublime divine.

* Berbec

Soarele mărește spiritul lor competitiv, începând cu 23 septembrie. Acest fapt vine la pachet cu o creștere a orgoliului, care le poate întuneca vederea unor aspecte de bun simț. De aici, multe câștiguri, dar și mai multe pierderi, dacă Berbecii nu reușesc să se ridice deasupra acestor explozii solare.

Luna Nouă se află în plinătatea forțelor sale. Pentru avansa, Berbecii trebuie să înceapă un proces de vindecare. Această Lună Nouă este excelentă pentru noi începuturi.

Jupiter, în sextil cu Saturn, aduce nativilor oportunități de creștere în carieră, investiții în afaceri, dar și în viața personală. Perseverența și o etică profesională puternică reprezintă cheia succesului acum pentru Berbeci.

* Taur

Neptun se află în postura de a aduce o mare inspirație nativilor. Noul lor partener poate fi actor, artist. De asemenea, acest nou partener se implică în proiecte caritabile, un adevărat lucrător social.

Venus se implică în viața Taurilor, aducând acum dragoste, armonie, pace și bani. Pentru nativi, este unul dintre cele mai bune tranzituri pentru întâlniri și pentru dovezi de afecțiune din acest an.

Acum, există numeroase evenimente, care vor crește stima de sine și popularitatea Taurilor. Se pot răsfăța în confort și lux.

Din 20 septembrie, Marte oferă energie, încredere în sine și unitate sexuală. Este un moment bun pentru a lucra din greu ziua și a se distra nopatea.

* Gemeni

Venus în Fecioară aduce patru săptămâni de energii benefice în Casa de acasă a Gemenilor și înfrumusețează tot ce atinge. Acum, în Casa locuinței, Gemenii își pot spori confortul casei, îi pot schimba stilul sau chiar acoperișul.

Din 22 septembrie, Soarele aduce nativilor armonie, calm și echilibru. Acum este momentul ca Gemenii să acționeze pentru a-și atinge obiectivele personale.

Mercur le va crește volumul de muncă până prin 25 septembrie. Gemenii trebuie să ceară ajutor când se simt depășiți de situație. Marte amplifică într-un mod agresiv nevoia lor de afirmare. Pentru a evita conflictele, Gemenii trebuie să-și consume energiile prin sport.

* Rac

Carapacea lor este străpunsă de razele prietenoase ale lui Venus. Planeta dragostei creează Racilor oportunități de a socializa, de a realiza contacte cu persoane noi. Dialogurile se vor desfășura firesc, spontan, făcând ca ambii parteneri să se simtă bine, iar Racii vor fi avantajați.

Luna tranzitează Fecioara, scoțând la suprafață dureri mai vechi, suferințe sufletești ale Racilor. Se pot petrece schimbări neașteptate în viața lor. Confruntarea cu sursa durerii devine necesară, inevitabilă, dacă nativii doresc să meargă mai departe.

Mercur le sporește creativitatea și activitatea mentală până prin 26 septembrie. O perioadă bună pentru jocuri, intrigi, toate cu scopul de a se rezolva unele situații tensionate.

* Leu

Marte în Fecioară crește cheltuielile Leilor până prin 23 octombrie. Este momentul pentru înnoirea garderobei sau a aparaturii electronice ori electrocasnice. Mercur, în opoziție cu Neptun, după 20 septembrie, aduce incertitudine în ceea ce privește informațiile primite de Lei sau accesul la aceste informații. Nativii se pot afla în eroare de judecată, din cauza lipsei de date corecte. De aceea, trebuie să verifice informațiile din mai multe surse, să sape după ele.

Motivarea o aduce Soarele, mai ales în aspecte care privesc familia Leilor. Acum, nativii se pot bucura cel mai tare alături de familia lor, de dragoste. Dar, aici, se poate vorbi și de ceea ce oferă rudele în materie de relații, avantaje, oportunități.

* Fecioară

Jupiter se află în Casa venitului câștigat până pe 11 octombrie. Se recomandă seriozitate în creșterea veniturilor. Fecioarele trebuie să răspundă prompt la orice chemare care are ca finalitate o sursă de venit. Sunt oportunitățile pe care astrele le oferă acum Fecioarelor.

Venus se află cu tolba plină de săgeți care aparțin lui Cupidon. Sunt mai multe zile în care nativii pot găsi dragostea adevărată.

Mercur se ocupă cu creșterea reflexelor Fecioarelor în gândire și vorbire. Negocierile purtate de nativi până prin 26 septembrie sunt adevărate succese. Sunt imbatabili la modul de a răsuci o discuție în avantajul lor.

* Balanță

Soarele îi ajută acum pe nativi să-și exprime mai clar identitatea, să fie ei înșiși. Un mare avantaj este faptul că Balanțele reușesc să se regăsească, să se vadă fără mască. Pentru ele, e momentul pentru trasarea unei linii și începerea unui nou ciclu zodiacal.

Jupiter sporește nevoia lor de libertate și entuziasmul de a obține această libertate. Unii nativi pot fi de nerecunoscut acum, mai ales cei care au avut o viață fixată în rutine.

Casa creativității Balanțelor este aglomerată de prezența a numeroase planete. Nativii se pot orienta către proiecte unde este nevoie de creativitate, mai ales acea creativitate care satisface nevoile sufletești.

* Scorpion

Venus aduce dorința de a face bine și oportunitățile de a realiza asta. Tot Venus indică nativilor să se îndrăgostească fără rezerve. Este modul cel mai frumos de a uita de sine.

Mercur crește activitatea creativă a creierului Scorpionilor. Până pe 25 septembrie, nativii se pot implica în activități în care vor deveni ușor lideri, datorită ideilor lor inovative. Interesante, atrăgătoare, stranii, dar apreciate.

Soarele în Casa prieteniei nativilor îi ajută să atingă mai ușor unele trepte din cariera lor profesională. Contactele pe care le realizează nativii acum tind să valoreze greutatea lor în aur.

Călătoriile îi vor ajuta pe Scorpioni să își regăsească acele calități care i-au ajutat să ajungă la nivelul unde se poziționează acum.

* Săgetător

Marte propulsează nativii în carieră cu o energie explozivă. Nu toate impulsurile trebuie ascultate acum, mai ales că războinicul Marte îndeamnă la luptă la serviciu. Lucrurile se pot rezolva cu calm, fără agitație. Săgetătorii care preferă lupta să se gândească, totuși, că au deja o mulțime de dușmani care îi așteaptă să își consume energia prin lucruri minore, fără substanță.

Venus armonizează viața amoroasă a nativilor, dar aceștia tot mai resimt tensiune, gelozie și lipsă de afecțiune. Ei se pot gândi că manifestă o doză nesănătoasă de egoism în relația cu partenerul lor.

Soarele îi ajută pe Săgetători să lase o bună impresie persoanelor cu care colaborează sau cu care se întâlnesc acum.

* Capricorn

Forța și curajul inspirat de Marte Capricornilor îi ajută pe aceștia să reușească în afaceri. Sportul, întâlnirile cu diverse persoane sporesc încrederea în forțele proprii.

Mintea poate fi stimulată vizitând niște muzee, citind cărți recent apărute. Potențialul nativilor se dezvoltă acum mai mult decât în alte perioade. Saltul în cunoaștere poate deveni amețitor.

Problemele legate de imigrație se rezolvă relativ repede. Obținerea unui pașaport, a unei vize nu vor deveni un stres. Capricornii se află în situația de a părăsi țara lor, de a se angaja în străinătate sau de a imigra.

Soarele aduce provocări nativilor, prin persoane de gen masculin. Trecerea acestor teste va spori încrederea în sine a nativilor.

* Vărsător

Soarele aliniază energiile persoanelor care îi cunosc pe Vărsători, dar și pe a altor persoane cu care aceștia intră în contact. Greutățile nativilor vor fi împărțite cu aceste persoane, într-un mod echitabil, fără forțări. În acest fel, astrul vieții îi ajută pe Vărsători să depășească o etapă destul de tulbure din existența lor.

Perspectiva lor financiară se va îmbunătăți după 22 septembrie. Luna emite o cantitate uriașă de energie. Soarele, Mercur, Marte și Venus sunt pe aceeași linie cu Luna și vor susține Vărsătorii care fac bani.

Starea lor de sănătate se află în zona roșie dată fiind epuizarea psihică. Nu se întâmplă nimic dacă Vărsătorii vor părăsi ritmul pentru câteva zile.

* Pești

Venus concentrează atenția Peștilor asupra problemelor în dragoste și asupra banilor. Aceste două categorii existențiale sunt opuse de cele mai multe ori, iar Peștii vor trebui să le echilibreze în viața lor. Un adevărat examen de licență!

Mercur vine cu dezinformarea, neînțelegeri, semnale încrucișate. Chiar dacă Neptun trimite semnale benefice, Peștii trebuie să fie prudenți cu banii, relațiile și persoanele în care au încredere. Mai mult decât în alte perioade, persoanele ”de încredere” doresc să-i trădeze pe Pești pentru binele propriu.

Marte, în opoziție cu Mercur, aduce descurajare, slăbiciune. În perioada 22-29 septembrie, se recomandă activități de relaxare, evitarea conflictelor și mai puține conversații telefonice sau directe.

pietricica turism

Lasă un răspuns