Acasă Actual Horoscop 7-13 septembrie: Momente favorabile aduse de Luna Plină

Horoscop 7-13 septembrie: Momente favorabile aduse de Luna Plină

DISTRIBUIȚI

Printre speciile cu cel mai ridicat potențial de bioenergie, se pot enumera stejarul, fagul, coniferele (bradul, pinul, molidul, zada, cedrul), salcâmul, arțarul, frasinul, mesteacănul alb, sorbul, platanul, salcâmul japonez. Stejarul și fagul au o energie puternică, care dă forță și limpezime gândurilor. Încă din vechime se știe că aceia care vor să întreprindă un lucru serios trebuie să mediteze lângă un stejar.

* Berbec

Anunțurile, declarațiile importante pot fi făcute de Berbeci, mai ales că Mercur a intrat în mișcare directă. Luna Plină, în Pești din 6-7 septembrie, tranzitează Casa medicală a nativilor din Berbec. Aceștia vor fi înconjurați de persoane în alb. Berbecii pot însoți o persoană apropiată la doctor, precum soțul/ soția, mama sau oricine altcineva din familia lor extinsă. Acum apar probleme cu dinții și acestea trebuie rezolvate tot acum. Prezența lui Neptun aduce confuzii în ce privește diagnosticele date de medici.

Datorită unghiului format de Luna Plină cu Pluton, acum este un moment favorabil pentru ca Berbecii să conștientizeze una dintre problemele lor psihologice importante.

* Taur

Unele efecte ale eclipsei din august se fac resimțite tocmai acum, pe 6-7 septembrie, pentru Tauri. Aceștia se pot aștepta la vești pozitive legate de viața lor profesională.

Mercur a terminat mișcarea sa retrogradă, astfel că nativii se vor simți mai tonici, vor fi mai activi, mai optimiști.

Luna Plină din 6-7 septembrie vine cu invitații la un picnic, o ieșire cu prietenii, departe de lume. Prezența lui Pluton aduce în drumul Taurilor persoane fine, elevate, din toate domeniile vieții. Taurii vor avea de învățat de la aceste prezențe deosebite. Iar, dacă inima le va cere ceva, să se lase purtați de ea pentru o seară. Fără regrete.

* Gemeni

Mercur, guvernatorul Gemenilor, a intrat în mișcare directă. Lucrurile, evenimentele se fluidizează. Gemenii sunt pe val, fără a depune eforturi, lucrurile merg de la sine, sincopele se estompează, iar invidiile se topesc la sursă.

Pentru semnarea unui contract, este bine de ales între 12 sau 14 septembrie, deocamdată. Mercur mai are niște energii retrograde.

Luna Plină din 6-7 septembrie, în conjuncție cu Neptun, ridică ștacheta. Gemenii trebuie să apară îmbrăcați elegant, deoarece se pot întâlni cu presa sau cu PR-ul unor firme/ persoane cu care au contracte. Pluton este prietenos cu nativii, astfel că aceștia se pot aștepta la sume de bani, fără prea multe obligații. Adică vor munci pentru ei, dar nu vor rămâne datori pentru pontul primit.

* Rac

Uranus în Casa faimei Racilor și Saturn în Casa proiectelor de lucru reprezintă vești deosebit de bune pentru nativi. Acum, ei își pot dicta cu ușurință condițiile de lucru, își pot alege proiectele sau optimizarea lor, în funcție de cum le este mai bine.

Pe 12-13 septembrie, munca grea le aduce venituri pentru orele suplimentare. Pentru Racii independenți, care au firma lor, un client este dispus să plătească suplimentar pentru modul cum și-au onorat contractul, înțelegerea.

Pentru semnarea unui contract, se recomandă zilele de 12 sau 14 septembrie. Mercur, chiar dacă a părăsit mișcarea retrogradă, mai emană unele energii nepotrivite.

* Leu

Marte se află în Leu acum. Se anunță călătorii, activitate în mass-media, încheierea unui ciclu de învățământ superior cu succes. Dragostea este tumultoasă, în sensul bun, fără confuzii, doar pasională.

Luna Plină, în Pești din 6-7 septembrie, aduce Leilor un punct culminant în ce privește problemele cu finanțele lor. Pot apărea facturi neachitate la termen, rate plătite, dar care nu s-au înregistrat la bancă sau care au uitat să fie plătite, datorii mai vechi la care se cere scadența urgent.

Neptun, în conjuncție cu Luna Plină, ascunde destul de bine motivele acestei căderi financiare. Va dura ceva timp până ce Leii vor descoperi cauza.

* Fecioară

Mercur intră în mișcare directă. Planurile, relații Fecioarelor prind viață miraculos. Luna Plină din 5-6 septembrie aduce la punctul culminant relația serioasă pe care o au Fecioarele. Este momentul, însă, ca nativii se decidă asupra viitorului acestei relații. Luna Plină poate aduce închiderea acestei relații. Prezența lui Neptun aproape de Luna Plină lasă loc de deschidere sufletească. Dacă vreun eveniment a ruinat sentimentele Fecioarelor față de partenerul lor, acum este momentul pentru îndepărtarea negativității și apropierea de partener.

Pluton se află în Casa iubirii adevărate, astfel că evoluțiile sentimentale ale nativilor ar trebui să fie plăcute. Saturn nu lasă loc de interpretări pe 6-7 septembrie, atunci când este vorba de schimbări în viața Fecioarelor.

* Balanță

Luna Plină, în Pești din 6-7 septembrie, îi ajută pe nativi să finalizeze un proiect fără alte amânări, prelungiri. După 8 septembrie, se recomandă Balanțelor câteva zile de respiro, indiferent care este starea lor, că sunt energici sau obosiți. Neptun se află în conjuncție cu Luna Plină. Acest fapt impune claritate în sentimentele nativilor, dar și în dorințele lor. Dacă se vor implica într-un proiect, nativii vor avea sprijinul lui Neptun în ceea ce privește creativitatea. Saturn se află într-un unghi ascuțit cu Luna Plină. Balanțele se pot afla în postura de a negocia un contract, de a realiza un raport dificil sau să facă o vânzare importantă. Nici programatorii nu sunt ocoliți, ei fiind nevoiți să inoveze repede în aplicațiile pe care le dezvoltă.

* Scorpion

Marte alimentează racheta carierei nativilor în această perioadă. Scorpionii nu au de ce se teme, chiar dacă invidia colegilor și cunoscuților devine o presiune uriașă. Ei își pot vedea de drumul lor, dacă nu pleacă urechea la bârfe sau amenințări.

Eclipsa din luna august nu a adus încă toate beneficiile pentru nativii zodiei. Aceștia se pot aștepta la surprize plăcute pe toată durata lui septembrie și octombrie. Eclipsele reprezintă momente în calendarul cosmic care marchează începuturi, sfârșituri de etape, epoci, evenimente de amploare.

Pe 12 septembrie, Venus și Neptun sunt sincronizate, moment optim pentru o negociere financiară importantă. Saturn veghează ca Scorpionii să se asigure financiar pentru o perioadă lungă timp.

* Săgetător

Uranus stimulează Casa creativității în această perioadă. Săgetătorii au, acum, ocazia de a se face remarcați în cadrul unui proiect, a unei sarcini de serviciu care presupune inovație, flexibilitate, idei futuriste. Aceste aspecte legate de serviciu se vor împleti cu dragostea. Săgetătorii își pot găsi acum un partener care îi va energiza, îi va susține, pentru a străluci la locul de muncă.

Luna Plină, în Pești din 6-7 septembrie, îndepărtează atenția nativilor de la viața profesională, aducându-le în prim-plan aspectele legate de casă, de locuință. Pot apărea probleme legate de apa locuinței, în orice mod vă puteți imagina. Iar Luna Plină în Pești extinde aceste probleme și asupra proprietăților Săgetătorilor.

* Capricorn

Pluton, în Capricorn pe 6-7 septembrie, va fi de ajutor nativilor. Tot acum, Luna Plină în Pești aduce un plus la regenerarea și protecția oferită de Pluton.

Mercur a intrat în mișcare directă, astfel că nativii care aveau probleme juridice se pot întâlni cu avocatul lor, pentru a se consulta.

Semnarea unui contract se poate realiza cu succes pe 12-13 septembrie. Atunci, Venus și Saturn completează tabloul energetic al Capricornilor: Saturn vine cu longevitatea și durata promisiunilor pe care le fac nativii.

Pe 12-13 septembrie, pot participa la un interviu de succes sau la o întâlnire cu clienții. Neptun trimite nativii în apropierea unei ape, pentru a se relaxa.

* Vărsător

Răbdarea este cuvântul strategic în această perioadă. Vărsătorii trebuie să lase lucrurile să se așeze. Sunt prea multe variabile, cunoscute și necunoscute pentru nativi. Aceștia riscă mai mult dacă încearcă, acum, să controleze mersul lucrurilor.

Luna Plină declanșează mișcarea banilor pentru Vărsători. Banii vor veni la ei și vor fi cheltuiți pe diverse. Nu trebuie implicate emoțiile în acest aspect. Pe 6-7 septembrie, nativii vor fi căutați de diferite persoane. Neptun devine cețos acum, dată fiind opoziția cu Soarele și conjuncția cu Luna Plină, din 6-7 septembrie. Apar complicații pentru nativii aflați în divorț, cu spețe în instanță sau cu partenerul de afaceri. Pluton încearcă să salveze, amintind Vărsătorilor că există ”portițe” în legi.

* Pești

Mercur a intrat în mișcare directă acum și se deplasează între Casa lucrului și a sănătății Peștilor și Casa parteneriatelor. Dacă nativii au făcut un test medical, se cere refacerea testului la un alt laborator, cu o altă interpretare.

Luna Plină, în Pești din 6-7 septembrie, scoate la suprafață o dorință importantă pentru nativi. Neptun se alătură acestei Luni Pline, oferind deschideri artistice. Imaginea Peștilor, modul cum sunt ei priviți este acum controlat de Neptun, care filtrează eventualele scăpări ale nativilor.

Venus și Saturn oferă, pe 12-13 septembrie, un aspect ceresc deosebit de armonios. Casa banilor altor persoane este acum la îndemâna Peștilor.

Acum sunt stimulate abilitatea de a vorbi, banii, de a edita, de a face reclamă, P.R. etc.

pietricica turism

Lasă un răspuns