Acasă Actual La DSP Neamț bate un vânt de schimbare

La DSP Neamț bate un vânt de schimbare

DISTRIBUIȚI
izotec

În această zi, de 13 septembrie, la o zi după ce semnalam încremenirea în metehne și apucături de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, am putut constata, cu plăcută surpriză, că lucrurile se pot mișca și, uneori, dacă imboldul este corespunzător, chiar o fac, inclusiv într-o instituție cum e DSP Neamț.

Deși nu sunt majore, schimbările sunt vizibile și, pe principiul ”un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru Sănătatea Publică”, nu putem decât să sperăm la mai mare.

Mizeria din fața instituției a dispărut. Cel puțin e de preferat să credem asta, decât să ne imaginăm că a fost ascunsă.

Sigur, au rămas niște cărămizi, dar poate sunt doar temelia pe care Direcția de Sănătate Publică o pune în domeniul comunicării cu presa.

Schimbările nu sunt doar în exterior, ci și înăuntrul Direcției. A dispărut dezinformarea, au rămas doar atribuțiile și, după cum s-a luat angajamentul, urmează să fie afișată corect lista conducătorilor și programul audiențelor acordate de aceștia.

Mai durează un pic. În așteptarea acelui moment, precum și a prezentării publice a echipei de conducere, rămânem, desigur, cu speranța că, dacă s-a putut mișca ceva pe linia formei, se poate urni ceva și pe linia fondului. Fiindcă, în definitiv, fondul îl reprezintă ”Sănătatea Publică”. (C.I.)

P.S.: Pentru comparație și aducere-aminte, articolul de ieri poate fi recitit aici. Apropo de schimbare, în ședința de guvern de astăzi a fost aprobată ocuparea posturilor vacante de conducere de la DSP Neamț.

pietricica turism

Lasă un răspuns