Acasă Actual Primăria Tarcău caută ghid! Turistic! Un post (!) la Ambulanța Târgu Neamț!

Primăria Tarcău caută ghid! Turistic! Un post (!) la Ambulanța Târgu Neamț!

DISTRIBUIȚI
izotec

Primăria Tarcău anunță concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției de ghid de turism la Compartimentul Implementare Proiecte. Condițiile de îndeplinit – AICI.

Data limită pentru depunerea dosarelor a fost stabilită 21 septembrie 2017, la ora 15:00. Pe 29 septembrie 2017, la ora 10:00, se va derula proba scrisă, în timp ce pe 4 octombrie 2017, tot la ora 10:00, va avea loc interviul.

Un post evident util este și cel de asistent medical generalist, cu studii postliceale, scos la concurs de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț pentru substația Târgu-Neamț. Postul este pe perioadă nedeterminată, iar condițiile de îndeplinit se pot lectura AICI.

Pe 18 septembrie 2017, la ora 15:00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Proba scrisă a fost programată pe data de 25 septembrie 2017, la ora 12:00, în timp ce proba practică și interviul vor avea loc pe 27 septembrie 2017, la ora 10:00.

Alte posturi bugetare la Neamț:

Bucătăreasă – Școala Gimnazială Domnească „ Grigore Ghica- Vodă“, Târgu Neamț

Auditor asistent – Primăria Comunei Dumbrava Roșie

Șef serviciu – Primăria Comunei Petricani

Auditor principal – Primăria Comunei Răucești

Asistent social, paznic, îngrijitor (4 posturi) – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Piatra Neamț. (Mesagerul de Neamț)

pietricica turism

Lasă un răspuns