Acasă Advertoriale Artistii pasionati de muzica isi muta studioul acasa!

Artistii pasionati de muzica isi muta studioul acasa!

In fiecare dintre noi zace un mic artist, dornic sa faca ceea ce ii place mai mult si sa isi dezvolte hobby-ul, pana cand, de ce nu, sa il transforme in cariera. Insa, unii dintre noi nu isi acorda timpul necesar pentru a descoperi care este acea pasiune si, mai ales, multi nu acorda importanta acestui aspect, crezand ca este o pierdere de timp. Cei mai “norocosi”, adica aceia care isi urmeaza inima in acest sens, nu rateaza nicio clipa de antrenament, pentru a deveni mai buni in ce fac, fiind convinsi ca, intr-o buna zi, lumea va auzi de ei.

Muzica, printre cele mai frumoase pasiuni

Fie ca este vorba despre a canta cu vocea, fie ca este vorba de a canta la un instrument indragit, cei pasionati de muzica au felul lor unic de a privi lumea, in general. Atrasi fiind de frumos, acestia chiar isi dedica mult timp pentru a se perfectiona si pentru a intelege cat mai multe din acest domeniu. Si, cum orice hobby cere sacrificii, tot mai multi artisti aleg sa imbine utilul cu placutul, transformandu-si casele in studiouri de inregistrari si practica.

Cei care aleg acest mod de viata sunt extrem de curajosi pentru ca fac acest lucru. De cele mai multe ori, echipamentele muzicale sunt foarte scumpe, insa mai exista si locuri de unde artistii isi achizitioneaza cele mai bune echipamente, la preturi ok, cum ar fi SOUNDcreation.RO, un site dedicat special acestora, cu orgi electronice chiar si pentru incepatori, precum si multe altele.

Oricum, inainte de orice, acestia trebuie sa se asigure ca au un echipament de baza bun, configurat corespunzator. Aici, este vorba despre monitoare, computer, DAW, cabluri si placa de sunet.

Dincolo de toate echipamentele de care vor avea nevoie, cand se vor apuca de muzica, se afla alegerea spatiului potrivit pentru aceasta activitate. Pentru ca nu se poate face muzica in bucataria parintilor, bineinteles, si pentru ca vor sta pana noaptea tarziu sa lucrezi, acestia aleg, in principiu, un dormitor in care nu ii va deranja nimeni. Sa fie spatios, sa patrunda lumina naturala si sa fie antifonat, ca sa nu fie vecinii deranjati de zgomote. De asemenea, amenajarea acestei incaperi este, si ea, vitala. Un artist va fi influentat si de cele mai mici lucruri, asa ca totul trebuie realizat in functie de ceea ce il inspira mai mult: spatiul sa fie confortabil si creativ. Cei care vor sa se apuce de muzica, pot incerca si ei o camera care nu e patrata complet, pentru ca acest lucru complica acustica.

Asadar, daca si tu te gandesti sa inregistrezi muzica in studioul de acasa, pus la punct in dormitor, asteapta-te sa si dormi acolo. Pregateste un pat confortabil accesand site-ul acesta, unde vei gasi lenjerii de pat confortabile, ca sa te poti odihni bine, inainte si dupa sesiunea de inregistrari.

Un ultim lucru pe care cei interesati il pot lua drept un sfat foarte folositor este ca, dincolo de a avea ureche muzicala, de a cocheta de mic cu muzica si de a fi o fire artistica, sta foarte multa munca, pregatire riguroasa pe care nu multi o vad. Invata constant si nu lasa perioadele mai putin bune sa iti strice antuziasmul de a merge mai departe si a fi cel mai bun in ceea ce iti place sa faci!

Lasă un răspuns