Acasă Actual FOTO Dragoș Chitic, comandament și vizită pe tema Pieței Centrale

FOTO Dragoș Chitic, comandament și vizită pe tema Pieței Centrale

DISTRIBUIȚI

Primarul Dragoș Chitic a convocat, astăzi, 9 octombrie, un prim comandament cu toți factorii responsabili pentru deschiderea Pieței Centrale, precizează Primăria Piatra Neamț într-un comunicat de presă. “S-au identificat toate aspectele care trebuie rezolvate în vederea deschiderii cât mai rapide a pieței. Au fost stabilite persoanele responsabile cărora li s-au dat sarcini precise și termene de realizare”, potrivit sursei citate. Decizia survine după Hotărârea Consiliului Local Piatra-Neamț de vineri, 6 octombrie, în care s-a aprobat că Piața Centrală ar putea fi administrată de Primăria Piatra-Neamț.

“Piața Centrală trebuie deschisă cât mai repede. Trebuie renunțat la orgolii și ambiții politice pentru a oferi pietrenilor piața în cel mai scurt timp. Am stabilit o echipă care să pună în practică tot ceea ce este necesar în vederea deschiderii pieței, le-am stabilit atribuțiuni și termene de îndeplinire. Voi coordona personal această echipă și le-am cerut să mă informeze zilnic în legătură cu pașii făcuți. Solicit și consilierilor locali să se implice total în acțiunea de deschidere a pieței și îi invit să facă parte din comisia care se va ocupa de repartizarea spațiilor către comercianți”,  a declarat Dragoș Chitic.

Această prezentare necesită JavaScript.

După reuniune echipa desemnată, împreună cu primarul Dragoș Chitic și viceprimarul Bogdan Gavrilescu, au vizitat Piața Centrală, “pentru a stabili la fața locului toate detaliile, astfel încât piața să poată fi deschisă la sfârșitul lunii noiembrie”.

“Primarul municipiului Piatra-Neamț a convocat deja pentru miercuri, 11 octombrie, o ședință de Consiliu Local, pentru a supune aprobării organigrama completată cu noul compartiment ce se va ocupa de administrarea obiectivului, alte câteva elemente organizatorice și pentru a bugeta sumele necesare pentru ca piața să poată funcționa. De asemenea, va organiza la începutul săptămânii viitoare o întâlnire cu toți consilierii locali, pentru a dezbate Regulamentul de Organizare și Funcționare a Pieței Centrale. Vor fi organizate periodic comandamente de lucru și vom informa permanent cetățenii orașului despre pașii făcuți în vederea deschiderii Pieței Centrale”, se precizează în același comunicat. (Mesagerul de Neamț; FOTO: Primăria Piatra Neamț)

pietricica turism

Lasă un răspuns