Acasă Actual Horoscop 19-25 octombrie: Uranus așteaptă la cotitură

Horoscop 19-25 octombrie: Uranus așteaptă la cotitură

DISTRIBUIȚI

Amplificarea de grup a câmpurilor biofizice permite câmpului biofizic individual să se dezvolte din starea latentă (funcționarea morfogenetică), până ajunge să fie realizeze ceea ce îl înconjoară (conștiința primară). Mult mai târziu se poate să devină autoconștient (conștiință de nivel înalt), atunci când vederea la distanță, telepatia șipercepția extrasenzorială devin obișnuite. Atunci când câmpul biofizic al persoanei părăsește mintea grupului, acesta își pierde starea amplificată, dar rămâne cu dezvoltarea conștiinței naturale. Continuarea practicii de amplificare de către grup a vederii la distanță, telepatiei și percepției extrasenzoriale conduce la o accelerare a acestei dezvoltări, susținută prin mintea grupului. Astfel persoanele individuale pot ajunge la maximum de performanțe privind genele lor PSI în câteva luni, nu în ani cum s-ar ajunge prin alte metode” – Emil Străinu, ”Vederea psi la distanță”.

* Berbec

Luna Nouă din 20 octombrie răsare în Balanță, în Casa relațiilor, a căsătoriilor și a tuturor tipurilor de parteneriate formale a Berbecilor. Este o Lună complicată. Pe de o parte, Soarele și Luna sunt aproape de Jupiter, ceea este minunat. Jupiter îi va ajuta pe Berbeci cu situația lor de la domiciliu. Uranus, opus Lunii Noi, va crea unele situații rușinoase pentru nativi. Tot Uranus poate crea unele șocuri în zona financiară a Berbecilor.

Pe 23 octombrie, Marte se mută în Balanță, oferind nativilor timpul necesar de meditație asupra propriei persoane. Ei renunță acum la ajutorul partenerilor lor de afaceri și urmează calea pe care ei o simt cel mai bine.

* Taur

Luna Nouă, în Balanță în 20 octombrie, reprezintă pentru Tauri o enigmă. Soarele și Jupiter oferă o conjuncție frumoasă Lunii Noi, în Casa sănătății și a muncii Taurilor. Acum se pot începe proiecte, noi rutine sportive. Cu toate acestea, nativii trebuie să fie foarte atenți la ce se petrece în jurul lor, iar antenele trebuie setate pe maximum de recepție.

Implicarea Soarelui atrage probleme de rezolvat în familie, legate de proprietăți sau de bătrâni care devin neascultători.

Uranus se află în opoziție cu Luna Nouă, aducând fulgere și provocând probleme neașteptate nativilor.

Jupiter se află pe ultima sută de metri în Balanță, protejând Taurii de influența lui Uranus.

* Gemeni

Saturn aduce acum unele obstacole pentru Gemeni. Luna Nouă, în Balanță din 20 octombrie, aduce una dintre cele mai bune faze lunare din acest an pentru Gemeni. Soarele și Jupiter sunt aproape de această Lună Nouă, în Casa dragostei adevărate a Gemenilor. Un nou început pe plan sentimental pentru ei. Atenția și rezistența lor trebuie să fie maxime acum, când Uranus este destul de furios și încearcă să împiedice orice manifestare a afectivității nativilor.

Marte, în Balanță din 23 octombrie, cu efecte benefice pentru Gemeni, le luminează Casa dragostei adevărate. Cu toate piedicile planetare, Gemenii vor ieși victorioși din aceasta poveste de dragoste.

* Rac

Luna Nouă, în Balanță din 20 octombrie, aduce drum înapoi către cariera Racilor. Apar diverse oportunități acum, mai ales privind locuința sau alte proprietăți. Cariera nativilor poate avea de suferit din cauza aglomerării activităților zilnice ale Racilor; aceștia vor dori să fie perfecți la serviciu, dar și în problemele casnice. Undeva, ceva va ceda.

Uranus se află în Casa reputației și a statutului în cariera profesională. Uranus se află în opoziție cu Soarele, Jupiter și Luna Nouă, deci, atenție la propunerile care par prea frumoase sau prea ademenitoare! ”Prudența este mama înțelepciunii”, spune un proverb popular.

Jupiter atrage persoane de care Racii se pot îndrăgosti, chiar dacă se află deja într-o relație.

* Leu

Călătoriile Leilor se află sub semnul Lunii Noi din 20 octombrie. Deplasările pe care le inițiază se află sub semnul zeului Hermes, a afacerilor și negustoriei.

Uranus, în opoziție directă cu Soarele, poate aduce nativilor prejudicii care se vor repara în câteva luni. Unele din ele pot fi evitate prin păstrarea cumpătului, deoarece Leii nu beneficiază acum de ajutorul benefic al Soarelui.

Nu se recomandă acum Leilor semnarea de contracte, din cauza lui Uranus. Nativii pot suferi ușoare căderi nervoase, așa că este momentul întăririi scutului de protecție.

Sexul devine agitat, așa că, mai bine, această întreagă perioadă să fie trecută cu abstinență.

* Fecioară

Luna Nouă devine dificilă în Balanță pentru Fecioare, începând cu 20 octombrie. Luna Nouă cade în Casa venitului câștigat al nativilor, deci într-un loc diferit față de unde a fost Luna Plină din 5 octombrie. Normal, pentru Fecioare, era o perioadă fantastică să facă bani, dar Uranus aruncă fulgere care provoacă probleme.

Jupiter se află în Scorpion, astfel că nativii vor ieși din diferitele situații dificile cu vorba, folosind trucuri de comunicare.

Starea de sănătate a Fecioarelor se poate îmbunătăți sub influența Soarelui, care se află în conjuncție cu Luna Nouă. Unele energii cosmice pot întârzia această refacere a organismului, provocând nativilor întârzieri și enervări.

* Balanță

Marte intră în Balanță pe 23 octombrie și rămâne acolo până prin 10 decembrie. Se recomandă nativilor să se afirme la locul de muncă, nu doar prin marketing, ci și prin realizarea obiectivelor și sarcinilor de serviciu.

Relațiile pe care le încep acum Balanțele, sub semnul lui Marte în zodia proprie, au o importanță deosebită. Energia nativilor va fi la cote ridicate, iar magnetismul lor va influența destule persoane.

Luna Nouă în Balanță aduce incendii, dacă nativi nu sunt atenți. Uranus se opune acestei Luni, precum și Soarelui, astfel că Balanțele vor avea sistemul nervos hiperexcitat. Ei pot scăpa lucruri pe jos și vorbe grele.

* Scorpion

Jupiter în Scorpion dezvoltă orizonturile nativilor către alte meleaguri, către alte culturi. Vreme de 13-14 luni de acum încolo, nativii vot avea cel puțin o ocazie de vizita alte țări, de a căuta să se integreze acolo.

Luna Nouă, din 20 octombrie, cade în Balanță, în Casa subconștientului, a realizărilor subtile. Acum este momentul ca nativi să se concentreze singuri asupra unui proiect, fără a se lăsa distrași. Uranus se opune Lunii Noi, aducând evenimente volatile. Scorpionii pot foarte bine să lase să treacă aceste înțepături, fără a le da atenție, pentru a nu le inflama.

Această Lună îndeamnă nativii să ajute o rudă care poate avea probleme de sănătate. Să o conducă la un spital, să-i ofere informații necesare vindecării.

* Săgetător

Luna Nouă din 19 octombrie pare cea mai bună Lună Nouă din acest an. Analizând mai în detaliu, se poate observa că Soarele, Luna Nouă și Jupiter sunt grupate împreună în Balanță. Aici intervine clenciul astral: Uranus se află în opoziție cu aceste planete și aduce evoluții neașteptate, schimbări de situații. Nu se recomandă parierea pe nicio situație și nici mersul la noroc. Săgetătorii trebuie să fie foarte pragmatici în tot ce întreprind acum, visurile trebuie lăsate pentru momente mai prielnice.

Marte, în Balanță din 23 octombrie, asigură succesul în relațiile sociale ale Săgetătorilor, implicit în diminuarea unor efecte neplăcute cauzate de Uranus.

* Capricorn

Luna Nouă, în Balanță din 20 octombrie, aduce Capricornilor provocări diferite și extreme. Cele mai multe dintre ele sunt legate de cariera nativilor. Luna Nouă luminează Casa carierei Capricornilor. Soarele și Jupiter se află în conjuncție cu Luna Noă,u realizând o atmosferă confortabilă.

Opoziția cu Uranus aduce știri privind cariera nativilor pe canalele neoficiale. Capricornii trebuie să atenți la aceste știri, deoarece aflarea lor din alte surse îi va tensiona foarte mult. Uranus își va estompa influența către sfârșitul lui 2017, iar în 2018 Uranus va petrece jumătate de an în Taur, ceea ce va oferi nativilor o schimbare instantanee, o ușurare binevenită.

* Vărsător

Jupiter tranzitează Scorpionul, impulsionând Vărsătorii să sape adânc pentru a descoperi adevărul. Nativii sunt deosebit de intuitivi acum în a înțelege motivele de acțiune a altor persoane. Asta îi face puțin mai înțelepți, cu condiția să folosească această cunoaștere pentru o mai bună înțelegere a lumii. Ei pot dezvolta acum diferite abilități extrasenzoriale.

Luna Nouă, în Balanță din 20 octombrie, încurajează călătoriile și aduce proiecte de publicare și difuzare. Mulți dintre nativi vor simți oportun să continue studiile universitare.

Sexul este formidabil, dar nu trebuie lăsat să-i conducă pe Vărsători. Acest lucru va fi mai greu. Uranus stă și așteaptă nativii aiuriți, care nu își iau măsuri de protecție.

* Pești

Luna Nouă din 2 octombrie cade în Casa financiară a Peștilor. Bucuria lor nu are margini, dar este de scurtă durată. Jupiter și Soarele încălzesc banii Peștilor, îi înmulțesc. Uranus nu este de acord cu această ieșire pe piață a nativilor, astfel că aruncă fulgere de toate tipurile. Peștii nu trebuie să se lase influențați de persoane care joacă teatru pentru a-și atinge scopurile. Altfel, vor pierde bani, crezând că asta e soarta. Unii dintre nativi pot pierde ani în instanță sau în acțiuni de divorț.

Marte, în Balanță din 23 octombrie, cade tot asupra banilor Peștilor. Soarele reușește, oarecum, să lumineze aceste aspecte, astfel că banii vor reuși să se deblocheze și pentru Pești.

pietricica turism

Lasă un răspuns