Acasă Actual Horoscop 26 octombrie-1 noiembrie: Zile bune aduse de tandemul Soare-Jupiter

Horoscop 26 octombrie-1 noiembrie: Zile bune aduse de tandemul Soare-Jupiter

DISTRIBUIȚI

În 1997, Sunday Telegraph dezvăluia că Robert Jahn, de la Centru de Cercetări privind anomaliile în tehnică, din Princeton, desfășura o serie de proiecte care aveau ca scop influențarea generării numerelor aleatorii, prin intermediul telechineziei. Subiecții erau rugați să se concentreze asupra unui monitor de calculator, care prezenta rezultatul generării numerelor aleatorii, ca secvențe de 0 și 1. (…) După mai bine de 12 ani de experiențe, în care au fost implicați mii de subiecți, profesorul Jahn a demonstrat că instrumentele electronice sunt influențate de mintea omului, prin telechinezie. Acesta e un set dramatic de experimente, care subliniază faptul că sovieticii au avans într-un domeniu deosebit de important.

* Berbec

Cele mai favorabile zile ale lunii octombrie pentru nativi se anunță 26-28 octombrie, când Jupiter și Soarele vor fi în Scorpion. Berbecii pot cumpăra acum un bilet la loterie, dar, în acest caz, lucrurile stau sub semnul hazardului. Aceste zile pot fi cel mai bine fructificate dacă nativii depun actele pentru o ipotecă sau doresc să vândă ori să cumpere o locuință. Cei care au fost victimele unor calamități pot solicita acum despăgubiri.

Berbecii pot participa la un interviu de angajare sau pentru a prinde un post în ierarhie. Pe 31 octombrie și 1 noiembrie, Luna se află în tranzit prin Pești, amplificând imaginația nativilor.

* Taur

Pe 26-28 octombrie, Casa parteneriatului, a colaborării Taurilor este luminată. Ei au, astfel, unele din cele mai bine ”câteva zile” din acest an. Uranus și-a depășit faza de influență negativă, iar Neptun se opune lui Uranus în această perioadă. Astfel, prietenii ajung în ajutorul Taurilor dacă sunt chemați de ei.

Nativii pot desfășura acum afaceri în sfera imobiliară, fiind ajutați de unul din părinți sau de un alt membru al familiei.

Tot acum, au parte de dragoste. Chiar și persoanele implicate într-o relație pot cunoaște o persoană nouă sau ”veche” din anturajul lor, într-un cu totul alt mod.

* Gemeni

Marte în Balanță luminează Casa iubirii adevărate a Gemenilor până în decembrie 2017. Nativii nu au de ce să se teamă, deoarece multele greșeli pe care tind să le facă în iubire vor fi acoperite de energia, entuziasmul, carisma oferite de Marte din belșug Gemenilor.

Soarele multiplică energiile vindecătoare ale lui Jupiter, începând cu 26 octombrie, pentru 3-4 zile. Pentru Gemeni, această perioadă poate fi considerată una dintre cele mai faste din 2017. Toate planurile, gândurile lor se vor materializa acum, iar ei se vor putea bucura de viață.

* Rac

Jupiter se află în semnul de apă al Scorpionului. Datorită acestui fapt, Racii pot asimila mai ușor influența benefică a lui Jupiter, deschiderea pe care acesta o are asupra Universului și amploarea evenimentelor influențate de cea mai mare planetă a sistemului solar.

Soarele și Jupiter se află în conjuncție între 26-28 octombrie, cu efecte în Casa dragostei Racilor. Acest fapt nu se referă doar relația amoroasă dintre două persoane, ci poate scoate la suprafață tot ce este mai bun în Raci, privitor la relația lor cu lumea întreagă. Nativii primesc în această perioadă vești bune despre salarii, venituri, bani în general.

* Leu

Jupiter, în conjuncție cu Soarele în 26-28 octombrie, aduce multe șanse favorabile Leilor. Casa familiei și a prietenilor lor va străluci în această perioadă. Este momentul ca locuința nativilor să se îmbogățească, cu elemente luxoase, de bun gust, originale și unice.

Perioada 26-28 octombrie poate fi programată special de Lei pentru o întâlnire de dragoste sau pentru o primă întâlnire cu o persoană plăcută lor. Tot acum, Leii se pot gândi să plece într-o călătorie.

Uranus se află aproape de linia Soare-Jupiter, dar nu produce perturbații prea mari.

* Fecioară

Jupiter în semnul de apă al Scorpionului sprijină ambițiile Fecioarelor într-un mod mult mai ferm decât în trecut. Casa comunicării este luminată acum de Jupiter, astfel că se recomandă nativilor să aibă gândurile foarte structurate și organizate, pentru a avea succes.

26 octombrie aduce oportunități pentru Fecioarele care trebuie să apară la televizor, care au de ținut un discurs sau își prezintă manuscrisul unei edituri. Tot acum, nativii pot cumpăra sau vinde o casă ori pot face tranzacții imobiliare. Jupiter în Scorpion este aliniat cu Soarele în Scorpion, iar Fecioarele au parte de tot ce e mai bun. Doar curajul le lipsește pentru a lua ceea ce le oferă Universul.

* Balanță

Jupiter luminează Casa veniturilor obținute de Balanțe pentru următoarele treisprezece luni. Astfel, Jupiter veghează ca nativii să primească banii pe care îi merită pentru munca și eforturile depuse.

Soarele se aliniază cu Jupiter, din 26 până în 28 octombrie, în Casa veniturilor obținute. O dublă șansă pentru Balanțe de a primi ce li se cuvine. Se pot orienta acum pentru locuri de muncă mai bine plătite sau mai bine plasate. Banii primiți acum nu se datorează norocului, ci muncii, deci nativii nu pot spera în câștiguri la jocurile de noroc. Acum, se pot gândi la lansarea unui nou produs sau la lansarea unei noi campanii.

* Scorpion

Poate cel mare avantaj din acest an pentru Scorpioni este adus de cele mai importante corpuri cerești din sistemul solar: Soarele și Jupiter. Ambele se aliniază în Scorpion, începând cu 26 octombrie. Această explozie de energii cosmice creează magie pentru toți nativii zodiacului, dar mai ales pentru cei din semnul în care se realizează această mare întâlnire.

Vin vești deosebite pentru cariera Scorpionilor. Chiar dacă Saturn limitează, momentan, aspectele salariale ale nativilor, din decembrie Saturn părăsește scena de luptă. Nativii pot, încă de pe acum, să solicite un job mai bine plătit sau o funcție. Unii din colegii lor pot încerca să le preia din merite. Scorpionii trebuie să taie din rădăcină oricare tentative de acest fel.

* Săgetător

Marte în Balanță reduce stresul întâlnirilor pentru nativi, care nu trebuie să se îngrijoreze dacă petrec câteva nopți singuri acasă.

Jupiter vine cu o conjuncție cu Soarele în Scorpion, pe 26-28 octombrie. Este o perioadă minunată pentru Săgetători să meargă într-o excursie peste hotare sau pentru a încheia o înțelegere de afaceri. Importurile, exporturile, afacerile cu străinii vor fi favorizate acum de Jupiter.

Unii dintre ei se pot pregăti în domeniul juridic acum , pot susține examene cu profil juridic.

Săgetătorii mai deschiși către spiritual se pot înscrie la un curs de meditație. Aceste zile deosebite deschid și porțile sufletului.

* Capricorn

Marte se află în Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor Capricornilor. Influența planetei războiului este mai apropiată de aspecte combative decât de realizarea cu succes a sarcinilor.

Capricornii pot spera la ajutorul primit de la prietenii lor. Din 26 și până în 29 octombrie, Jupiter și Soarele aruncă asupra nativilor un snop benefic de raze. Comerțul este domeniul în care Capricornii pot avea cele mai mari succese la sfârșitul lui octombrie. Chiar dacă au puține noțiuni comerciale, intuiția lor îi ajută să ofere sfaturi valoroase.

Visele cele mai îndrăznețe, precum o excursie în China, aducerea unui copil pe lume, deschiderea propriei afaceri pot deveni realitate acum, când Jupiter susține foarte puternic inițiativa.

* Vărsător

Banii pot deveni principala preocupare a Vărsătorilor până în noiembrie. Intuiția lor financiară este ajutată de Jupiter, aflat în Scorpion. Cum Scorpionul este natural legat de bani, finanțe, inginerii financiare, Vărsătorii pot spera la acumularea de capital într-un ritm rapid.

Semințele plantate de Vărsători în perioada 26-28 octombrie sunt luminate de conjuncția Soare-Jupiter și udate de prezența acestor astre în semnul de apă al Scorpionului. Este o perioadă când au de câștigat toate zodiile. Vărsătorii au aceste astre în Casa carierei profesionale.

Tot acum, există condiții foarte favorabile pentru lansarea unui nou produs, a unui nou serviciu, susținerea unui discurs.

* Pești

Marte în Balanță recomandă Peștilor amânarea discuțiilor legate de bani, finanțe, datorii, negocieri salariale. Partajele în cazuri unor moșteniri sau divorțuri pot fi amânate, măcar până prin 10 noiembrie. Se recomandă o minte clară, fără emoții legate de rude sau de șiretlicurile acestora. Gândiți-vă că aveți copii sau că puteți face bine cu banii obținuți astfel.

Din 25 și până în 29 octombrie, energia adusă de Soare și Jupiter, aflate în semnul de apă al Scorpionului, ridică energia pozitivă a Peștilor. Starea catatonică în care ei se zbat poate fi depășită cu acest ajutor primit de la astre. Romantismul îi cuprinde pe nativii care se lasă purtați de valul dragostei. Restul vor suferi în tăcere, din cauza alegerilor lor.

pietricica turism

Lasă un răspuns